Kasımpaşa Teknik Direktoru Uğur Tutuneker, Ankaragucu ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmada iyi oynadıklarını, ancak buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini soylerken, Kasımpaşa ile 1.5 yıllığına anlaştığını ifade etti.. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına acıklamada bulunan Tutuneker, oyuncularının bugun karşılaşmada cok istekli oynadıklarını belirterek, ''Oyun olarak, anlayış olarak iyiyiz ama bir turlu gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz. Girdiğimiz pozisyon oranında gol atamıyoruz. Buna karşı cok basit goller yiyoruz. Ankaragucu iyi bir takım, guclu bir rakip. Bugun seyir acısından cok guzel bir mac oynadığımıza inanıyorum. Her iki takımı da tebrik etmek lazım. Biz onumuze bakacağız. İki macımızı da en iyi şekilde tamamlamaya calışacağız'' dedi. Onumuzdeki sezon Kasımpaşa ile yoluna devam edip etmeyeceği yolundaki bir soruya Uğur Tutuneker, Kasımpaşa ile 1.5 yıllığına anlaştığını ifade ederek, ''Ben sozumde durmak istiyorum. Burada calışmak istiyorum. 1.5 sene burada kalmaya calışacağım ama sezon sonunda durumumuz daha net olacak'' diye konuştu. ANKARAGUCU CEPHESİ Ankaragucu Teknik Direktoru Hakan Kutlu ise bugun iki takımın da ortaya koyduğu oyunun guzel ve tempolu olduğunu belirtti. Kasımpaşa'nın ligden duşmesinin kesinleşmesine rağmen iyi mucadele ettiğini anlatan Kutlu, ''Biz buraya galibiyet icin gelmiştik. Hedefimiz ligi 6. sırada bitirmek. Ama girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve beraberlikle yetindik. Şimdi onumuzde Beşiktaş ve Kayserispor macları var. Bu iki mactan da 3'er puanla ayrılıp, hedefimize ulaşmaya calışacağız'' şeklinde konuştu. __________________