Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, transfer ve sozleşme uzatma konularıyla ilgilenmediğini "Bu konularla babam ilgileniyor. Ben işime bakıyorum, sadece futboluma konsantre oluyorum" dedi. Bursaspor'un futbolcusu Pablo Martin Batalla Doğan Haber Ajansı'na ozel acıklamalarda bulundu. Babası Miguel Batalla'nın, "Pablo icin en son 6 milyon Euro'luk bir teklif geldi ancak başkan kabul etmedi. Pablo da, taraftarı ve Bursa'yı cok sevdiği icin teklifler hicbir zaman pazarlık aşamasına gelmedi" sozlerini değerlendiren Pablo Batalla, "Bu konularla babam ilgileniyor. Ben işime bakıyorum, futbola konsantre oluyorum. Uzun suredir Bursaspor'dayım. Bursa'yı cok seviyorum. Sozleşme uzatılınca 2 yıl daha Bursaspor'da kalacağım. Bunun ardından sozleşmemin sonunda Turkiye'de mi kalırım, ulkeme mi giderim ya da Avrupa'da bir takım mı olur bunu daha duşunmuş değilim"dedi. "ONEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI" Gol atınca mutlu olduğunu ancak takımın kazanmasının daha onemli olduğunu ifade eden Batalla, "Gol atınca cok mutlu oluyorum. Takıma galibiyet kazandırdığım zaman da mutlu oluyorum. Benim icin onemli olan ise takımın kazanması. Gaziantepspor macında da gol attım ama kazanamadık" şeklinde konuştu. "HER FUTBOLCUNUN BAŞINA GELMEZ" Bursaspor taraftarının ilgisinden dolayı mutlu olduğunu sozlerine ekleyen Batalla, "Taraftarın ilgisi beni cok mutlu ediyor. 4 yıldır Bursaspor'dayım ve takıma katkılarım oldu. Bursa'da olmaktan dolayı mutluyum. Bana gosterilen sevgi her futbolcunun başına gelemeyecek bir duygu" diye konuştu. "KARAMAN İLE İYİ BİR BAŞLANGIC YAPTIK" Teknik direktor değişikliğini de değerlendiren Batalla, "Teknik direktorlerin kişilikleri aynı olmuyor. Farklı teknikleri ve calışma tarzları olabiliyor. Biz de buna alışmaya calışıyoruz. Yeni teknik direktorumuzle cok iyi bir başlangıc yaptık. Takıma ekstra motivasyon sağladı" dedi. " İstanbul TAKIMLARIYLA MACLAR ZEVKLİ GECİYOR" Pazar gunu deplasmanda oynayacakları Fenerbahce macına da değinen Arjantinli yıldız, "Cok guzel bir mac olacak. Ozellikle İstanbul takımlarına karşı oynadığımız maclar bizim icin heyecanlı ve zevkli geciyor. Bu macın da onemi var. Ligde iyi bir yerdeyiz ve macı kazandığımız durumda belki de bir ust sıraya gececeğiz. Guzel bir karşılaşma olacak. Bulunduğumuz yeri koruyacağımıza hatta ust sıralara cıkacağımıza inanıyorum. Takımımız Avrupa'ya gitmek icin elinden geleni yapacak" şeklinde konuştu. "ŞAMPİYONLUĞU UNUTAMAM" 4 yıldır forma giydiği Bursaspor'da şampiyonluğu hicbir zaman unutmayacağını ifade eden Batalla şunları soyledi; "Unutamadığım tek anı var o da şampiyonluğumuz. Hayatım boyunca unutamam. Umarım tekrar bunu yaşayabiliriz." Bursasporluyuz.net __________________