’Gorevi doğru zamanda bıraktık’
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Gorevi doğru zamanda bıraktık’
-
05-10-2019, 05:09:00Ertuğrul Sağlam, ayrılışının ardından Bursaspor camiasının olaya sahiplendiğini soyledi. Bursaspor’un eski Teknik Direktoru ERtuğrul Sağlam, yeşil beyazlı kulupten ayrılışı ile onemli acıklamalar yaptı. Lig Tv’de ’21’ adlı programa katılan başarılı teknik adam, ’Gorevi cok doğru bir zamanda bıraktığıma inanıyorum’ dedi. Sureci değerlendiren Sağlam, ’Bıraktıkdan sonra şunu gordum; Taraftar maca gelmeye başladı, yonetim camiayı biraraya getirmek icin toplantılar yaptı, medya ve oyuncular olayı sahiplendi. Boyle olunca sıkıntının bizde olduğunu anladım. Bu bir sitem değil. Cok doğru bir zamanda bıraktığıma inanıyorum. Biz devam etseydik, sorunlar buyuyerek devam edecekti’ dedi. ’ŞAMPİYONLAR LİGİ OYNAMAK İSTERİM’ Sağlam, şampiyonluktan sonra niye gorevi bırakmadığına dair bir soruyu ise şoyle yanıtladı: ’Hemen bırakmadım cunku Şampiyonlar Ligi oynamak istedim. Oynarken aslında şehirden beklentilerim vardı. Bu başarıyı devam ettirip, buyumek istedik. Ekonomisi guclu bir kulup yaratma amacındaydık. Bazı beklentiler karşılık bulmadı. İnsanlar maca gelmemeye başladı. Şehir ile yonetim arasındaki kopukluk oluştu. Artık bu iş devam etmeyecekti ve bizde boyle bir karar vererek istifa ettik.’ Olayspor __________________