Bursaspor Altyapısının son yıllarda yetiştirdiği en buyuk yıldız adaylarından biri olan Enes Unal'a, futbolun dev kuluplerinden birbirinden ilginc transfer teklifleri yağıyor. Bursaspor ile Avrupa Şampiyonluğu, ardından dunya dokuzunculuğu kazanan U15 Takımı'nın en buyuk gol silahı olan ve bugune kadar resmi lig maclarında 250'ye yakın gol atan, U 16 ve U 17 Milli Takımlarının santrforu olan Enes Unal'a Avrupa'nın unlu takımları sadece yetiştirme bedeli vererek almak istiyor. İNGİLTERE'DEN YOĞUN TALEP İngiliz futbolunun devleri Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Brezilya'dan Santos, İtalya'dan İnter, Juventus, Almanya'dan Monchengladbacht, İspanya'dan Villareal kulupleri, Turkiye'ye gelerek Enes Unal'ın babası Bursaspor'un eski kaptanlarından Mesut Unal ile goruşerek, birbirinden ilginc dosyalar sunuyor ve transfer teklifinde bulunuyor. BURSASPOR'DAN DUALARLA GİDECEK Mesut Unal, bugune kadar yapılan transfer tekliflerinin hepsini doğrularken, konuyla ilgili Doğan Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı acıklamada şunları soyledi: "Avrupalı kulupler Enes Unal'ı sadece yetiştirme bedeli ile alıp gotureceklerini biliyorlar. Bana birbirinden ilginc dosyalarla geliyorlar. Ben her seferinde Enes Unal'ın Turkiye'nin onemli kuluplerinden biri olan Bursaspor'da oynadığını, U16 ve U 17 Milli Takımlarının oyuncu olduğunu soyluyorum. Enes'i almak isteyen kulupleri Bursa'ya davet ederek, Bursaspor Yonetim Kurulu ile goruşmelerini oneriyorum. Yapılan her goruşme sonrası Bursaspor Yonetim Kurulu uyelerini bilgilendiriyorum. Onlarda yapılan transfer tekliflerinin detayları hakkında da bilgi veriyorum. Ben Enes Unal'ın Bursaspor'dan dualarla, alkışlarla ve onu yetiştiren kulubune para kazandırarak Avrupa'ya gitmesini istiyorum." Cemal EKENTOK/BURSA __________________