PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragucu'nun teknik direktoru Mustafa Kaplan ve başkanı Mehmet Yiğiner, 1461 Trabzon karşısında aldıkları galibiyet sonrasında sarı-lacivertli camiaya umut sactı. Ankaragucu Teknik Direktoru Mustafa Kaplan, PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon'u 3-2 yendikleri maca ilişkin, ''Bugun, Ankaragucu icin yeniden doğma gunudur.'' dedi. Mustafa Kaplan, macın ardından duzenlenen basın toplantısında, karşılaşma oncesi oyuncularına 1461 Trabzon'u yeneceklerini anlattığını belirterek, kumede kalma adına cok onemli uc puan aldıklarını soyledi. Ankaragucu'ne kumeye duşmuş bir takım gibi davranıldığına dikkati ceken Kaplan, ''Bugun, Ankaragucu icin yeniden doğma gunudur. Son maca kadar mucadele edeceğimiz bir kez daha gosterdik. 1461 Trabzon'u eze eze yenen futbolcularımı gonulden tebrik ediyorum. Galibiyeti, bugun doğum gunu olan Orhan'a armağan ediyorum'' diye konuştu. YİĞİNER: "ANKARAGUCU, TEKRAR RUHUNA KAVUŞTU" Ankaragucu Kulubu Başkanı Mehmet Yiğiner de AA muhabirine yaptığı acıklamada, sahada birlik ve beraberlik icinde oynayan, savaşan futbolcularını kutladı. Ankaracu'nun hic bir zaman pes etmeyeceğini vurgulayan Yiğiner, ''Ankaragucu'nun ligde yenemeyeceği takım yok. Bunun en guzel orneğini de bugun gosterdik. Ankaragucu, tekrar ruhuna kavuştu.'' dedi. Karşılaşmayı izleyen Genclerbirliği Kulubu Başkanı İlhan Cavcav ve yonetim kurulu uyelerine de teşekkurlerini ileten Yiğiner, galibiyet primi olarak sarı-lacivertli futbolculara 6'şar bin lira dağıtacaklarını kaydetti. Kaynak __________________