Geleceğin yıldız adayları arasında gosterilen ve Bandırmaspor'a kiralanan Emirhan Aydoğan, şimdiden iddialı. Genc futbolcu 'Gonul her zaman doğup buyuduğun, seni sen yapan şehrin takımında oynamayı ister. Fakat bu noktada mantıklı duşunmek gerekirse Bursaspor'a daha faydalı bir Emirhan olarak donmek istiyorum.'dedi. Emirhan Aydoğan, Bursaspor camiasının kendisinden cok şeyler beklediği genc isimler biri. Yeni yıldız adayları arasına girmeyi başaran genc futbolcu, gectiğimiz gunlerde İsmail Ertekin yonetimindeki PTT 1.Lig ekibi Bandırmaspor'a 1 yıllığına kiralandı. Olay Spor'un sorularını yanıtlayan Emirhan Aydoğan, doğru bir karar verdiğini ve donduğu vakit yeşil beyazlı formayı cıkarmamak uzere giymek istediğini soyledi. GONUL İSTER AMA!.. Kiralık olarak gitmesinden dolayı kimseye herhangi bir kırgınlığı olmadığını belirten Emirhan şunları soyledi: 'Gonul her zaman doğup buyuduğun, seni sen yapan şehrin takımında oynamayı ister. Fakat bu noktada mantıklı duşunmek gerekirse Bandırmaspor'da 1 yıl elimden geleni yapıp forma şansı bulduktan sonra Bursaspor'a daha faydalı bir Emirhan olarak donmek istiyorum. Kendime inanıyorum ve guveniyorum.' BENİM HAYALİM BU 'Ayrıca hedefleri olan ve aynı zamanda genc oyunculara guvenen bir hocanın olduğu takıma gidiyorum. Hem Bursaspor, hem Bandırmaspor, hem de kendim icin şuanki şartlarda doğru kararın bu olduğuna inanıyorum. Başarılı olacağım ve Bursaspor'a donduğum vakit yeşil beyazlı formayı hic cıkarmayacağım. Benim hedefim bu. Futbolcuların hayalleri vardır. Benim de hayalim bunu gercekleştirmek' Olay