Spor Toto Super Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da 7 oyuncu sağlık kontrolunden gecti. Lacivert-beyazlı futbolcular Olivier Veigneau, Titi, Vasil Bozhikov, Andre de Castro, Fode Koita, Strahil Popov ve Tunay Torun'un Bahcelievler Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolleri yapıldı. Futbolcular, kardiyoloji, genel cerrahi, ic hastalıkları, kulak burun boğaz, goz, ortopedi, solunum testi, akciğer filmi ve eko-efor testi muayenelerine tabi tutuldu. Kasımpaşalı futbolcular, oğleden sonra Bolu'ya gidecek ve yeni sezon hazırlıklarını gunde cift antrenman yaparak 20 Temmuz Carşamba gunune kadar burada surdurecek. - Castro: "Yeni sezonda umutlarımızı koruyoruz" Basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Andre de Castro, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak, gecen sezondan daha iyi performans gostereceklerini soyledi. Gecen sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hedefine cok yakın olduklarını belirten Portekizli futbolcu, "Gercekleştireceğimiz bir hedefti ancak olmadı. Yeni sezonda umutlarımızı koruyoruz. Gecen sezondan daha iyi bir iş cıkaracağız." dedi. Castro, transfer teklifi alıp almadığı yonundeki bir soru uzerine, "Duşunduğum ilk şey transfer değil. Kasımpaşa ile bir senelik kontratım daha var. Bu sezon da en az gecen sezon gosterdiğim performans kadar iyi performans gostermek istiyorum. Buradaki dorduncu yılım olacak. İyi bir performans gosterip takımıma katkı yapmak istiyorum." acıklamasında bulundu.
Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kasımpaşalı futbolcular sağlık kontrolunden gecti