Kasımpaşa'da teknik direktor Rıza Calımbay, yonetimin kuculme kararı alması nedeniyle transfer yapamadıklarını belirtti. Spor Toto Super Lig takımlarından Kasımpaşa, yeni sezonun hazırlıkları icin Bolu’nun Gerede İlcesi’nde kampa girdi. Lacivert Beyazlılar, Gerede İlcesi’nde bulunan Green Park Otel’de Teknik Direktor Rıza Calımbay yonetiminde calışmalara başladı. 12 gun surecek olan kampın ilk gununde otelin sahasında antrenmana cıkan Kasımpaşa, takım halinde duz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. “GİDEN ARKADAŞLARIMIZIN YERİNİ DOLDURAMADIK” Antrenman oncesi basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Teknik Direktor Rıza Calımbay, “Giden arkadaşlarımızın yerini dolduramadık. Transfer yapamadık şu anda. Ama daha zamanımız var” dedi. Calımbay şoyle konuştu: “Yeni sezon, butun takımlar icin hayırlı olsun. Biz, yeni sezon oncesi ilk antrenmanımıza başladık. Tabi ki eksikliklerimiz cok. Her şeyden once, bu sene bizim icin biraz zor bir sezon gecebilir. Giden arkadaşlarımızın yerini dolduramadık. Transfer yapamadık şu anda. Ama daha zamanımız var. Yine kadromuza yeni isimleri katacağız. Bayağı arkadaşımız gitti, şimdi de onların yerini doldurmaya calışıyoruz. Bir an once doldurmamız gerekiyor. Biz gecen sene cok mukemmel bir sezon gecirdik. Bu sene de inşallah onun ustune cıkmak icin elimizden gelen butun gayreti gostereceğiz.” GENC FUTBOLCULARA ŞANS Kampta ozellikle genc futbolcuları deneme fırsatı bulduklarını belirten Calımbay, “Buradaki kampımızın iyi gececeğine inanıyorum. U21’den, en az 12 tane oyuncu aldık. 3 tane denenmeye gelen arkadaş aldık. İnşallah genc arkadaşlarımıza da şans veriyoruz. Bunlar da iyi şekilde değerlendirirlerse cok iyi olur. Bizim zaten transferlerimize baktığınız zaman 2. Lig’den 3. Lig’den genc arkadaşları alıp, ana kadromuzla birleştirip başarılı olmaya calışıyoruz” dedi. “YONETİM KUCULME KARARI ALDI” Calımbay, kulup yonetimin kuculme kararı alması sebebiyle buldukları bazı oyunculardan vazgectiklerinin altını cizerek şoyle dedi: “Bizim takımımız kuculmeye gitti, yonetim kuculme kararı aldı. Onun icin bu sene bizim hedefimiz yukarıya oynamaktı. Sonra yonetim boyle bir karar alınca tabi ki bugune kadar bulduğumuz, seyrettiğimiz cok cok iyi oyuncular bulduğumuz isimler vardı. Tabi ki onlardan vazgectik. Şimdi yeni bir kadro yapmaya calışıyoruz. Onda da genc arkadaşlarımızı almaya calışıyoruz. 2. liglerden 3. liglerden arkadaşları bulup, dediğim gibi 12 tane de U21’den oyuncu aldık. O arkadaşlarımız da şanslarını iyi değerlendirirse onları da alıp yolumuza devam edeceğiz. Bunun başka bir yolu yok. Ben ne olursa olsun arkadaşlarıma guveniyorum, inanıyorum. İnşallah gecen seneki gibi başarılı olmak icin elimizden gelen her şeyi yapacağız.” GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Calımbay'dan transfer sozleri!