Atiker Konyaspor Teknik Direktoru Aykut Kocaman, yeni sezonda en buyuk amaclarının kuvvetli rakiplerle mucadele edecekleri uc kulvarda da yola emin adımlarla devam etmek olduğunu belirtti. Kocaman, kulubun resmi internet sitesinde yer alan acıklamasında, Atiker Konyaspor'un gecen sezon yakaladığı başarıyı surdurmeyi hedeflediklerini bildirdi. Yeni sezonda zorlu rakiplerle mucadele edeceklerini vurgulayan Kocaman, en buyuk amaclarının bu kulvarlarda yola devam etmek olduğuna işaret etti. Bu yıl kendileri icin en buyuk değişimin UEFA Avrupa Ligi olacağını belirten Kocaman, "Galatasaray'ın ceza alması ve kupayı da kazanmış olması direkt gruplara gidecek takımı sıralamadan verdi. Biz de bu takım olmayı başardık. Bu anlamda bakıldığında maliyetsiz tecrube denen şey bence takım, şehir ve bizler icin elimize kadar geldi." ifadelerini kullandı. Takımın yeni sezon hazırlıklarına başladığına değinen Kocaman, bunun sadece UEFA Avrupa Ligi'ne yonelik olmadığının altını cizdi. Aykut Kocaman, şunları kaydetti: "Şu an gruplara hazırlanmıyoruz. Cunku grup macları sonra başlayacak. Once 'hangi takımlar gelecek?', sonra o takımların analizleri yapılacak ve sonrasında da 'ne yapabiliriz?' diye guc olceğimizde duşunmeye başlayacağız ancak ikisini birbirine karıştırmadan goturmek en buyuk amacım. Yani UEFA Avrupa Ligi'nin bizi, şehri, takımı ve kulubu kendi icine cekerek eritmesini arzulamıyorum. Bunu ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama yaşayarak oğreneceğiz. En buyuk amacımız, kuvvetli rakiplerle bezenmiş uc kulvarda da yolumuza emin adımlarla devam etmek." "Gidişatı gozlemleyeceğiz" Transfer calışmalarına da değinen teknik direktor Kocaman, acıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hangi mevkilere takviyeler yapılabilir konusunda duşunduk. Var olan oyuncu grubumuza birkac takviye yaptık. Gidişatı gozlemleyeceğiz. Burada eğer duşunduğumuzun gerisinde kalan mevkiler ve oyuncular varsa nokta transferlerle gerekli tamamlamaları yapacağız. Sadece transfer yapmak icin transfer yapmanın cok da mantıklı olmadığını duşunuyorum. Cunku kamuoyunun gecen sezonki başarıyı ortaya cıkaranların bu oyuncular olduğunu aklından cıkarmaması lazım. Bunu yapabilen bir grubu dağıtıp, yeni oyuncularla daha fazlasını yapmak... Boyle bir matematik yok. Var olan ve bugunlere getiren oyunculara once yine şans vereceğiz." Gunluk Gazeteler