Yeni sezonda Bursaspor’un cok şey beklediği isimler arasında yer alan yeni transferler Bilal Kısa ve Serdar Kurtuluş, tek bir mesajda birleşerek, “Bize guvenin, birlikte eski başarıları yineleyelim” ifadelerini kullandılar. Bursaspor’un yeni transferleri Bilal Kısa ve Serdar Kurtuluş, Bursaspor TV’de katıldıkları programda onemli acıklamalar yaptı. Yeşil Beyazlı takıma transfer olmaktan cok buyuk mutluluk duyduğunu belirten Bilal, “Dışarıdan hayranlıkla izlediğim takım ve taraftarın artık bir parcası olduğum icin cok mutluyum. Her şeyi beklentilerimin cok ustunde buldum. Hamza hocama da teşukkur ederim. Bana Akhisar’dayken ikinci baharımı yaşatmıştı. Ustumde anlatılmaz emekleri var. Onu asla mahcup etmek istemiyorum” dedi. Tecrubeli futbolcu ayrıca Batalla’yla oynamanın buyuk bir şans olduğunu belirterek, gecmişte Gekas’la iyi bir ikili olduğunu şimdi de bunu Batalla’yla tekrarlamak istediğini soyledi. BORCUMU ODEMEYE GELDİM Sozlerine; “Cok heyecanlıyım” diyerek başlayan Serdar Kurtuluş ise şunları soyledi: “Bursa ve Bursaspor benim icin cok ayrı. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarımızın onune cıkmak icin de ayrı bir heyecan duyuyorum. En iyisini yapmak zorunda olduğumu biliyorum. Cunku bu benim borcum. Beni Turk futboluna kazandıran Bursaspor Kulubu’ne bunu odemeliyim. Allah beni utandırmaz inşallah” Hamza Hamzaoğlu ve taraftarla ilgili de konuşan Serdar, “Hamza hocamla ilk kez tanıştım. Mukemmel bir insan. Calışma duzeni ve disiplini cok iyi. Biz de hocamızın isteklerini sahaya yansıtmak icin uğraşacağız. Tabii ki taraftarımızla birlikte bunları başaracağız. Timsah Arena’da oynayacak olmak benim icin bir gurur” dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- 'Borcumu odemeye geldim'