Mert Gunok icin menajeri Batur Altıparmak, 12 Temmuz'da yonetim ile goruşecek. ursaspor ile iki yıl daha sozleşmesi bulunan milli kaleci Mert Gunok icin menajeri 12 Temmuz'da yonetim ile goruşecek. Bursaspor forması altında kariyerine devam edip etmeyeceği merak konusu olan Mert Gunok'un izini Carşamba gunu bitecek. Fenerbahce'den ayrılırken bircok takımın kadrosuna katmak istediği Gunok, gecen sezon başında Bursaspor'a imza atmıştı. Yeşil-beyazlı kulup ile iki yıl daha kontratı bulunan başarılı kalecinin menajeri Batur Altıparmak, 12 Temmuz Salı gunu yonetim ile goruşecek. 2018 yılının Haziran ayına kadar sozleşmesi bulunan Mert ile ilgili Bursaspor'un ne duşunduğu oğrenilecek. Bursa kaynaklı haberlere gore Caner Erkin'in de temsilcisi olan ve imza toreni icin İtalya'ya giden oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, Salı gunu Bursa'ya gelecek ve Mert ile ilgili yonetimle bir goruşme yapılacak. Bu goruşmenin ardından yol haritası da cizilecek. Bu arada Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına başlarken Mert'in yanı sıra yeni sezonun ilk calışmasına izinli olan Bakaye Traore ve Dzsudzsak da katılmadı. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Mert'in kaderi haftaya belli olacak