Tunay Torun'dan sakatlık acıklaması
Futbol0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Tunay Torun'dan sakatlık acıklaması
-
05-10-2019, 04:59:57Tunay Torun'dan sakatlık acıklaması Bursaspor'un yetenekli futbolcusu Tunay Torun, 2 hafta once ayağının burkulduğunu belirterek, "Denedik ama olmadı. Bu onemli macta 10-15 dakika sonra cıkmaktansa fit bir oyuncu oynasın dedik" dedi. Antalyaspor ile oynanan macta ilk 11'de başlayacakken son anda kadrodan cıkartılan Tunay Torun, acıklamalarda bulundu. 2 hafta once ayağının burkulduğunu belirten Tunay Torun, "Erzurum'a gidemedim, bayağı bir şiş vardı. Gunde 2 tedavi yaptık. Sağlık ekibimiz sağ olsun yoğun calıştı. Maca da başlayacaktım. Bursaspor'un belki kader macıydı, cıkacaktım. Denedik ama olmadı. Bu onemli macta 10-15 dakika sonra cıkmaktansa fit bir oyuncu oynasın dedik. Cok onemli bir mactı. Biz Bursaspor icin burada mucadele ediyoruz" dedi. Bursaspor'un kader macı olduğunun altını cizen Tunay, "Biz Bursaspor icin mucadele veriyoruz. 3 puanı aldığımız icin mutluyuz, tabii ki burada bitmedi. Goztepe macını da kazanmak istiyoruz. Oynamamam belki daha iyi oldu. Uzerine gitmedik. Şimdi bir hafta zamanımız var. İdmanlara cıkıyorum. Bir hafta sonra daha iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu. KAYNAK: https://www.mynet.com/tunay-torun-da...-199024-myspor __________________