Ankaragucu transfer yapacak mı? Başkan Yiğiner acıkladı... ANKARAGUCU Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankaragucu'nde işlerin her gecen gun daha iyiye gittiğini soyledi. Ekip olarak Ankaragucu'nu ayağa kaldırmak icin uğraştıklarını ifade eden Yiğiner, "FİFA borclarını taksitlendirdık ve oduyoruz. Bizim elimizi kolumuzu bağlayan FİFA borclarını odemeye calışıyoruz" dedi. Yiğiner, Ankara gucu'nun tam olarak duzluğe cıkması icin siyasilerin desteğine ihtiyac duyduklarını ifade etti. Yiğiner, "Biz şu anda duşen kulubumuzu ayağa kaldırdık. Elimizden geldiği kadar yaşamsal faaliyetlerimizi surduruyoruz. İlerleyen surecte daha iyi işler yapmak icin Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek'in ve diğer siyasilerin bize destek olmaları gerekiyor. Ankaragucu bu kentin onemli bîr değeridir" dedi. TUM ENERJİMİ ANKARAGUCU'NE VERİYORUM Yiğiner, Ankaragucu icin gece gunduz demeden calıştığını ifade etti. Yiğiner, "Ben ve arkadaşlarım zorlu bir yola cıktık. Butun enerjimizi Ankaragucu'ne veriyoruz. Bizim yaptıklarımıza kentin tum kesimleri destek vermeli" diye konuştu. 2 ay sonra esnaf odalannda secimlerin başlayacağını hatırlatan Yiğiner, "Ben de bu yarışların icinde yerimi alacağım ama Ankaragucu'ndeki işlerimden dolayı secim calışmalarına fazla yoğunlaşamıyorum" dedi. Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner, takıma devre arasında takviye yapılacağını acıkladı. Sporanki