Sivas bayraklarla donatılacak!
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Sivas bayraklarla donatılacak!
-
05-10-2019, 04:56:48Sivas Valisi Veysel Dalmaz, kentin caddelerini Sivasspor bayraklarıyla donatacaklarını soyledi. Sivas Satranc İl Temsilciliği'nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 8-10 ve 12-14 yaş grubu oğrenciler arasında duzenlenen satranc turnuvasında dereceye giren oğrencilere kupaları ve odulleri, Anadolu Selcuklu İlkoğretim Okulu'nda gercekleştirilen programla verildi. Programa eşi Sıdıka ve kızı Ayşe Dalmaz ile birlikte katılan Veysel Dalmaz, Sivas'ta, futbolun yanısıra basketbol, voleybol, gureş ve diğer spor branşlarında da buyuk bir potansiyel olduğunu bildirdi. Kentte spor altyapısının guclendirilmesi ve başarılı sporcuların cıkması icin valilik olarak olanakları olcusunde spora gereken desteği verdiklerini ifade eden Dalmaz, bundan sonraki surecte de spor altyapısını geliştirmeye yonelik calışmalar yapacaklarını kaydetti. Başarılı olan sporcuları kutlayan Dalmaz, Sivas Milli Eğitim Muduru Ali Murat Taner, Genclik ve Spor Sivas İl Muduru Salim Kılıc ve Satranc Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Adem Yıldırım ile birlikte oğrencilere kupalarını ve odullerini verdi. SİVASSPOR'UN BAŞARISI Dalmaz, program sonrasında bir basın mensubunun, Sivasspor'un başarısıyla ilgili goruşlerini sorması uzerine, Sivasspor'un başarısıyla gurur duyduklarını soyledi. Sivasspor'un bu sezon cok onemli bir başarıya imza attığını ifade eden Dalmaz, başarıdan dolayı yonetimi, teknik heyeti ve futbolcuları kutladı. Denizlispor galibiyetiyle zirve yarışında Sivasspor'un da onemli bir avantaj sağladığını belirten Dalmaz, bu akşamki Galatasaray-Fenerbahce derbisinden de Sivasspor'un avantajına bir skor beklediğini bildirdi. Denizlispor karşısında alınan galibiyetin ardından eline Sivasspor bayrağını alarak kentte duzenlenen arac konvoyuna katıldığını ve taraftarların coşkusuna ortak olduğunu belirten Dalmaz, kamuoyundaki, Sivas'ta şampiyonluk havası olmadığı yonundeki yorumların kendisini uzduğunu vurguladı. KENT, SİVASSPOR BAYRAKLARIYLA DONATILACAK Sivasspor'un başarısının kentin carşısına, caddelerine ve esnafına yansımasını istediklerini anlatan Dalmaz, ilerleyen gunlerde kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle kentin caddelerini Sivasspor bayraklarıyla donatacaklarını dile getirdi. Gelecek hafta sonunda Sivasspor'un, sahasında Galatasaray'ı konuk edeceğini hatırlatan Dalmaz, bu karşılaşmadan Sivasspor'un galip ayrılacağına inandığını soyledi. Sivasspor-Galatasaray macının skoruyla ilgili tahminde bulunması istenen Dalmaz, ''Skoru bilemem, ama ben galibiyet bekliyorum'' dedi. __________________