Rize'de mac sonu!
Futbol0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Rize'de mac sonu!
-
05-10-2019, 04:56:13Turkcell Super Lig'de, sahasında Ankaraspor'a 1-0 yenilen Caykur Rizespor'da, teknik direktor Cesarettin Alptekin, macı yitirdikleri icin uzgun olduklarını soylerken, Ankaraspor Teknik Direktoru Saffet Susic ise "Son dakikada da olsa kazandığımız icin mutluyuz" dedi! Cesarettin Alptekin, macın ardından yaptığı acıklamada, gecen hafta alınan sonuclarla duşmesi kesinleşen takımının oyuncularının, moral bozukluğuyla karşılaşmaya cıktıklarını belirterek, ''Zaten mac oncesinde bircok futbolcumuzda tedirginlik ve maca cıkmama isteği vardı. Seyircinin tepkisinden cekiniyorlardı'' dedi. Boyle bir ortamda hazırladıkları futbolcularla karşılaşmaya cıktıklarını ifade eden Alptekin, ''Sakat olan futbolcuların cokluğu da oyun anlayışımızı etkiledi. Yapılabilecek hicbir şey yoktu. Macı kaybettiğimiz icin uzgunuz'' diye konuştu. ANKARASPOR CEPHESİ Ankaraspor Teknik Direktoru Saffet Susic ise macı ''hedefi olmayan'' iki takımın karşılaşması olarak niteleyerek, ''Biz, ligde kalmayı garantilemiştik, Caykur Rizespor'un da ligden duşmesi kesinleşmişti. Ancak kazanarak ligi daha ust sıralarda bitirmek istiyorduk. Son dakikada da olsa kazandığımız icin mutluyuz'' dedi. Caykur Rizespor'un cok iyi bir takım olduğunu ifade eden Susic, ''Caykur Rizespor Kulubu yonetimi, bu sezon benim gorevde olduğum surede 3 mac kaybedince tedirgin oldu. Kume duşeceklerini duşunduler. Boyle bir ortamda da gitmesi gereken de hocaydı. Ama ben bu takımın başında olsaydım Caykur Rizespor kesinlikle kume duşmezdi'' diye konuştu. Susic, Caykur Rizespor'un iyi bir kulup olduğunu, yeni bir yapılanmaya giderek gelecek yıl yeniden Turkcell Super Lig'e cıkacağına inandığını sozlerine ekledi. Bu arada Caykur Rizespor-Ankaraspor karşılaşmasının 53. dakikasında, yeşil-mavili bir grup taraftarın, ligden duşmesi kesinleşen takımı protesto etmek amacıyla stattan ayrıldıkları goruldu. Taraftarlar, Rize'nin plaka kodu olan 53. dakikada geri sayım yaparak stattan ayrıldı. __________________