Kral Yiğido, iddialı değil; "Sanmıyorum"
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kral Yiğido, iddialı değil; "Sanmıyorum"
-
05-10-2019, 04:52:30Kral Yiğido, iddialı değil; "Sanmıyorum" Spor Toto Super Lig'in gol krallığında birinci sırada yer alan Aatıf Chahechouhe konuştu Sivasspor'un gol krallığında ilk sırada oturan Fas asıllı Fransız futbolcusu Aatıf Chahechouhe krallık tacını takmak icin iddialı değil... Super Lig'de Drogba, Webo, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sow, Almeida gibi golculeri ligin 11'nci haftasında attığı 9 golle geride bırakan golcu futbolcu carpıcı acıklamalar yaptı: 'TEK HEDEFİMİZ AVRUPA' "Takım olarak goze hoş gelen bir futbol sergiliyoruz. Şu anda ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisiyiz. Bu ister istemez benim futboluma da yansıdı ve iyi bir cıkış yakaladım. Şu anda gol krallığında birinci sıradayım. Ama samimi soyluyorum bu yarışın sonunda gol kralı olacağımı sanmıyorum. Cunku cok onemli oyuncular var. Ben aslında mevkii olarak forvet oynayan bir oyuncu değilim, orta saha oyuncusuyum. Tabii şu an bakıldığında ligde gol krallığı yarışında 9 golle zirvedeyim. İnşallah 25. haftadan sonra 15-16 gole ulaşırsam belki o zaman gol krallığı icin hedefimi koyabilirim. Rakiplerimizden cok bizim neler yapabileceğimiz onemli. Hedefimiz sezon sonunda Sivasspor'u tarihinde ikinci kez Avrupa kupalarına taşımak." "COK İYİ OYUNCULARA SAHİBİZ" "Takımımızda iyi oyuncular var, aramızdaki yardımlaşma mukemmel. Boyle olunca da iştahlı futbol oynuyorsunuz. On plana bu sayede cıkabiliyorsunuz. Bende bu takımın iyi oyuncularındanım. Bu duruma gelmemde ki en buyuk etken ise takımdaki tum arkadaşlarım ve teknik direktorumuzun sahada neler yapabileceğimi gostermesidir. Tabii ki saha icinde kaptanımız Kadir Pekmezci de bizleri yonlendiriyor. Sivas'tan cok memnunum. Şehirden, insanlardan, tesisteki calışan personelden yani herkesten memnunum. Burada olmaktan gercekten cok mutluyum, hicbir sıkıntım yok." Sporx __________________