Bursasporun kalecisi Sebastien Frey, Sivasspor mağlubiyetini değerlendirirken takım olarak kotu oynadıklarını soyledi, Bence iyi oynamadık. Musabakaya da iyi başlamadık dedi. Karşılaşmada yer yer iyi oldukları bolumler de olduğunu belirten Frey, "Maca iyi başlamayıp devamını da getiremedik. Beraberliği yakaladık ama macı bu şekilde kaybetmek, bizi zihinsel anlamda da cok yaraladı" diye konuştu. Yediği ikinci golu de değerlendiren Frey, bu konuda şunları soyledi: "Şanssız bir pozisyon olarak nitelendirebilirim. İyi kapattım, top kaleye girmeden once vucudumun bir cok bolgesine değdi. Ama sonra kaleye doğru yuvarlandı. Ama futbol boyle. Bazen şans sizin yanınızdadır bazen de onların. Bu macta şans onların yanındaydı." Basser:Uzgunuz Sağ kanat oyuncusu Basser ise, "Macı kaybettiğimiz icin uzgunuz. 1-1`i yakaladık ve o skoru korumamız gerekiyordu. Kotu bir gol yedik. Beklemediğimiz bir şekilde atak gelişti. Uzgunuz. Elimizden geldiğince cok calışacağız ve bu durumu cozeceğiz" dedi. Basser, kendi performansıyla ilgili olarak da, "Takım kaybettiği zaman bireysel değerlendirme ne kadar doğru bilemiyorum. Daha fazlasını yapabilirdim. İkinci gole de bireysel olarak baktık. Kendi kişisel performansım hakkında da cok mutlu olduğumu soyleyemem" yorumunda bulundu. Kaynak:Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kotu Oynadık