Mesajlar Senden,Goller Bursaspor'dan... [Destek Kampanyası]
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Mesajlar Senden,Goller Bursaspor'dan... [Destek Kampanyası]
-
05-10-2019, 04:51:15Bursaspor'un zirve planları Bursaspor Kulubu Mali Asbaşkanı Serkan Sabuncuoğlu, gelecek sezon zirveye oynayacak, taraftarını mutlu edecek takımın hazırlıklarını yaptıklarını soyledi. Sabuncuoğlu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, yonetim kurulu olarak goreve gelirken kendilerine bu sezon ligi ilk 10 arasında bitirme hedefi koyduklarını bildirdi. Gecen hafta alınan Caykur Rizespor galibiyetiyle sıralamada az da olsa rahatladıklarını anlatan Sabuncuoğlu, ''Bu seneyi, alacağımız en iyi dereceyle bitirmek istiyoruz. Biz şimdiden gelecek senenin hesaplarını yapıyoruz'' dedi Sabuncuoğlu, Bursa'nın ve Bursaspor taraftarının son yıllarda başarılı sonuclara ozlem duyduğunu ifade ederek, şoyle konuştu: ''Gelecek sezon zirveye oynayacak, taraftarını mutlu edecek takımın hazırlıklarını yapıyoruz. Bu doğrultuda yonetim kurulumuz, teknik heyet ve futbolcu izleme komitemiz yoğun bir calışma icinde. Yurt icinde ve yurt dışında oyuncu taraması suruyor. Seneye, ozlenen Bursaspor'u izlettirmekten başka bir duşuncemiz yok. Artık başarı istiyoruz.'' Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in takıma buyuk destek verdiğini ve her zaman kulubun arkasında olduğunu anlatan Sabuncuoğlu, son olarak Gaziantepspor macının sponsoru olan Şahin'e, yonetim kurulu olarak teşekkurlerini iletti. Sabuncuoğlu, yarın akşam deplasmanda karşılaşacakları Gaziantepspor'un guclu bir kadroya sahip olduğunu, ancak bu maca gecen hafta Caykur Rizespor karşısında alınan galibiyetin moraliyle cıkacaklarını soyledi. Gaziantepspor'u yenecek guce sahip olduklarını belirten Sabuncuoğlu, hedeflerinin 3 alarak Bursa'ya donmek olduğunu ifade etti. __________________