Otobus arızalandı, mac iptal
Futbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Otobus arızalandı, mac iptal
-
05-10-2019, 04:50:55Bursaspor'un kaptanı Egemen Korkmaz, Caykur Rizespor macının telafisi olmadığını, sahadan mutlak 3 puanla ayrılmaları gerektiğini soyledi. Egemen, takım arkadaşı Veli Acar ile birlikte duzenlediği basın toplantısında, takım olarak sezon başından beri iyi futbol oynadıklarını, ancak bunu skora yansıtma konusunda sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. ''Netice almadıktan sonra iyi futbol oynamanın anlamı yok'' diyen tecrubeli futbolcu, Caykur Rizespor macına buyuk onem verdiklerini, galibiyetten başka sonuc duşunmediklerini belirtti. Egemen, bu macta taraftar desteğine de gereksinim duyduklarını vurgulayarak, ''Caykur Rizespor macının telafisi yok. Bu macta 3 puandan başka sonuc duşunmeyeceğiz. Ancak taraftarların da desteğine ihtiyacımız olacak. Cumartesi gunu taraftarlarımızın tribunleri doldurmalarını istiyoruz'' dedi. Sezon sonunda sozleşmesinin sona ereceğinin anımsatılması uzerine Egemen, ''Benim icin once Bursaspor gelir. Sezon sonunda yonetimle oturup konuşacağız. Karşılıklı anlaşırsak uzun sureli sozleşme imzalamak istiyorum'' değerlendirmesini yaptı. Veli Acar ise teknik direktor Samet Aybaba'nın kendisini başka mevkide oynatmasının kendisini olumsuz etkilemediğini, ancak yerinde oynaması halinde takıma daha yararlı olacağına inandığını bildirdi. Asıl mevkisinin sağ kanat olduğunu, ancak Aybaba tarafından savunmanın solunda gorev verildiğini anlatan Acar, ''Ben de sahada olmak istediğim icin hangi mevkide oynadığımın fazla onemi yok. Hocamız nerede gorev verirse seve seve yaparım. Cumartesi gunu Caykur Rizespor ile zorlu bir karşılaşmaya cıkacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galip ayrılacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu. Ajansspor __________________