''Cok hırslı bir insanım
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ''Cok hırslı bir insanım
-
05-10-2019, 04:50:25Kayserispor Teknik Direktoru Tolunay Kafkas,teknik adamlıkta buyuk hedefleri olduğunu soyledi. 1 Nisan 2008 15:36 Kayserispor Teknik Direktoru Tolunay Kafkas ''Cok hırslı bir insanım ve cok buyuk hedeflerim var'' dedi. Turkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine acıklama yapan Kafkas, teknik adamlıkta buyuk hedefleri olduğunu, tum gucluklere rağmen bu hedeflerine ulaşabilmek icin direneceğini kaydetti. Kafkas, cok hırslı bir insan olduğunu ve cok buyuk hedeflerinin bulunduğunu ifade ederek, şunları soyledi: ''Kayserispor'un kulup yapısı oturmuş durumda. Aslında takım buyuyor ve takımla birlikte ekonomiyi de buyutebilsek Kayserispor cok onemli işler yapabilecek potansiyele sahip. Tabii bunlar cok kolay olmuyor, ancak ben hayatım boyunca idealist oldum. Hırsım var, inatcıyım, savaşmayı ve kavgayı seviyorum. Aslında yonetimler istikrarlı ve uzun vadeli olsa teknik adamlar da uzun vadeli planlamalar yapabilir. Ben sabahın 8'inde sahaya girip akşamın 8'inde cıkabilirim. Yıldız takımından genc takımına, super genc takımından PAF takımına hepsiyle ilgilenebilirim. Ancak Kayserispor'da bu duzen tam oturmuş değil. Tesis yapmaya calışıyoruz. Buyukşehir Belediye Başkanımızın buyuk cabalarıyla stadımız bitiyor. Eğer bize bir de tesis yaparsa kendisine minnettar kalırız.'' Kafkas, Gokhan Unal ve Mehmet Topuz'u ellerinde tutmak istediklerini de belirterek, şoyle devam etti: ''Gokhan ve Mehmet'i tutmak istiyoruz. Elimizden geldiği kadar ikisini de tutmak ve yanlarına iyi oyuncular alarak takımı buyutmek istiyoruz. Mehmet Topuz'un bir sıkıntısı olduğunu duşunmuyorum, ama Gokhan sezon sonunda bir takım değerlendirmeler yapacak. Onunla ilgili kararı da en gec mayıs ayında vermiş oluruz. Yeni sezonda maclarımızı yapımı suren yeni statta oynayacağız. Turkiye'nin en modern stadyumunun Kayserispor'a buyuk bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Buyuk bir olayı gercekleştiriyoruz, ama bunun uzerine surekli koymamız ve takımı devamlı buyutmemiz lazım. Bunun icin de oyuncu gerekiyor.'' Tolunay Kafkas, yabancı teknik direktorleri beğenmediğini, Ertuğrul Sağlam'ın futbol tarzını ise beğendiğini ifade ederek'' Ertuğrul Sağlam'ı beğeniyorum. Zaten dostum ve yakından tanıdığım bir teknik direktor. Daha iyi şeyler yapacağına ve cok başarılı olacağına inanıyorum. Ama bu işler kolay değil. Bir surec gerekiyor. Yabancı teknik adamlardan ise beğendiğim yok'' dedi. __________________