Bursaspor Başkanı Ali Ay, kampın son gununde de transfer icin menajerlerle yoğun bir telefon trafiği yaşadı. Teknik Direktor Paul Le Guen‘in, eğer transferi olması durumunda Emmanuel Badu‘yu 8 numara pozisyonda oynatmak istediğini kaydeden Başkan Ay ‘6 numara pozisyonu icin de temaslarımız var. İsmini acıklamayacağım bir oyuncuyla goruşuyoruz. Pazartesi gunu kendisinden haber bekliyoruz‘ dedi. GUMUŞDAĞ VE MERT’LE GORUŞTUM Kaleci Mert Gunok‘un Başakşehir‘le ilgili kendisini aradığını ifade eden Ay, ‘Hem Başkanları Goksel Gumuşdağ hem de Mert’le goruştum. Mert, Galatasaray’a Muslera’nın arkasında beklememek icin gitmedi. Başakşehir’de şansı daha fazla. Başakşehir’le bizden aldığı rakama anlaşmış. Bizim ikinci kalecimiz Muhammed oldu. Onun icin buyuk şans. 3. kalecimizi de altyapıdan bakacağız‘ diye konuştu. RİSTOVSKİ YUKSEK UCTU Barış Yardımcı‘nın yanına bir alternatif de baktıklarını vurgulayan Başkan Ali Ay, ‘Hocamız, Stefan Ristovski icin olumlu rapor verdi ancak kulubu Spezia Calcio 1 milyon 800 bin Euro bonservis istedi. Paul le Guen’e bunu iletince de bize Ristovski 1 milyon 800 bin Euroluk oyuncu değil. Başka alternatiflere bakalım diye goruş belirtince de vazgectik” şeklinde konuştu. DELARGE’Yİ HERKESE SORDUM Gecen sezon Osmanlıspor’da forma giyen Dzon Delarge icin herkesin goruşunu aldığını anlatan Başkan Ali Ay, “Yanlış yapmak istemiyorum. Sadece futbolculuğu değil karakteri de onemli. Ozellikle Osmanlıspor’da birlikte oynadığı takım arkadaşları, kulup personeli, teknik adamlara soruyorum. ŞU ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Hocamız da Delarge’ı istiyor‘ ifadelerini kullandı. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ristovski yuksek uctu!