Bursaspor'un tecrubeli futbolcusu Ricardo Faty, Bursa Hakmiyet'e onemli acıklamalar yaptı. Once kampı değerlendiren Fransız futbolcu, “Ne yazık ki maclar konusunda sıkıntı oldu. Hava durumundan dolayı fazla mac oynayamadık” dedi. Kendisi ile alakalı ise, “İyi bir calışma donemi gecirdim. Maclarda da oynadım. Hocalarla da iyi calıştım. Hem orta sahada hem de defansta gorev yaptım. İyi bir kamp gecirdiğimi duşunuyorum” ifadelerini kullandı. MUTLU BİR HAYATIM VAR Gonderilecek futbolcular arasında gosterilen Faty, bu konu ile ilgili şunları soyledi: “Bircok oyuncu gibi yarın ne olacağını bilemem. Ben buraya konsantreyim. Ben buraya bağlıyım. Bursaspor icin yeterli kaliteye sahibim. Ben burada kalmak isterim. Ne olur goreceğiz. İlk geldiğim gunden beri kendimi buraya ait hissetim. Mutlu bir hayatım var. Gecen sene yaşanan kriz takım olarak birbirimize bağladı. Aslında bu konuda konuşmak pek de doğru değil” dedi. Bursaspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Ricardo Faty, Avusturya kampında Sonmez Medya Spor Muduru Suha Gursoy ve Bursaspor Muhabiri Barış Yalım’a ozel acıklamalarda bulundu. LE GUEN GELDİĞİNDE SEVİNDİM Vatandaşı Paul Le Guen‘in Bursaspor’un başına gecmesini de değerlendiren Faty, şunları soyledi: “Sezon başında soylediğim gibi cok ciddi ve oyunculardan beklentisi olan bir hoca. Tecrubeli. Umarım Bursaspor’da başarılı olabilir. Bu takımda yetenekten daha onemli olan şey gunluk calışma istikrarı. Bu yuzden Le Guen geldiğinde cok sevindim. İstikrar cok onemli. Hocamızın bu istikrarı bizi ust sıralara cıkartabilir” dedi. HERKESE GOSTERMEK İSTİYORUM Gecen sezondan daha iyisini gostereceğini belirten Ricardo Faty, “Biz profesyonel futbolcularız. Ben Bursaspor’dan gidersem hayal kırıklığı yaşamam ama buyuk uzuntu yaratacağını soyleyebilirim. Ben burada mutluyum. Gecen sezon duygu dolu bir sezon oldu. Ben ayrılırsam benim icin cok zor olur. Şehirde cok mutluyum. Bu da bana ekstra motivasyon sağlıyor. Gecen seneden yapacaklarımın iyisini yapacağım. Bunu da herkese gostermek istiyorum” ifadelerini kullandı. Bursasporluyuz.org