Kayserispor’un Rumen teknik direktoru Marius Sumudica, kendisinin Steau Bukreş takımının başına gececeği yolundaki soylenti ve haberlere tepki gosterdi. Sumudica ‘’Kayserispor’da mutluyum. Gerekirse 5 yıllık mukavele yaparım’’ dedi. Avusturya’da kampta bulunan Marius Sumudica, son gunlerde; Romanya yazılı ve gorsel medyasında cıkan haberlerin gerceği yansıtmadığını belirterek, şoyle konuştu: ‘’Benim Steau Bukreş takımının başına gecmem doğrultusunda talep ve telkinler cıkmakta olup, Şahsımın konuyla hicbir ilgisi yoktur. Steau Bukreş taraftarlarının ve Romanya futbol otoritelerinin yuzde 70’inin benim tekrar Romanya’da calışmam konusunda cağrı yapmalarına rağmen ben kararımı coktan vermiş ve Kayserispor ile sozleşme imzalamış bulunmaktayım. Halen Avusturya kampında cok mutlu ve huzurlu bir şekilde calışmalarımıza devam etmekteyiz. Ayrıca, hedeflerim doğrultusunda secmiş olduğum Kayserispor ile buyuk başarılara imza atacağımıza inanıyorum.Tekrar Romanya’ya donup Steau Bukreş’in başına gecmek bir yana, Kulup Başkanımız Erol Bedir’e verdiğim soz uzerine isterlerse 5 yıllık yeni sozleşme imzalayabileceğimi bildirmiş bulunmaktayım. Kayserispor camiası ve buyuk taraftarı bu tarz haberlere itibar etmesin’’ Ote yandan, Kayserispor Avusturya kampı sonrası Kayseri’ye gelerek, 6 Ağustos’da duzenlenecek etkinlikle taraftarının onune cıkacak. Gunluk Gazeteler.
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Sumudica: Kayserispor'da mutluyum