Gezi MD ekibi Belgrad gezisinde Ivan Ergic ile karşılaştı, konu Bursaspor'a geldi. Gezi MD ekibi bu konuşmalarını ve Belgrad Gezi Rehberini internet siteleri uzerinden detaylı bir şekilde anlatmış, bizimle paylaştıkları icin teşekkur ederiz. "Biz Mala Gostionica'da otururken arkamızda da tek başına bir adam oturuyordu. Hesabı odeyip kalkınca adam da bizimle beraber kalktı. Turk musunuz diye sordu, Turkce olarak. Evet deyince muhabbet muhabbeti actı, yarı Turkce yarı İngilizce muhabbet ettik. Ben Bursa'da 2 yıl yaşadım dedi. Nicin yaşadığını sorduk. Bursaspor'da 2 yıl oynadım, şampiyonluk yılında ben de takımdaydım deyince bizim hayretimizi ifade etmeye gerek yok sanırım Ivan Ergic emekli olup ulkesine donmuş. Bursaspor'un kendisini defaatle aradığını ve takıma gecmesi yonunde istekte bulunduğunu belirtti. Ama futbolu tamamen bıraktığını, ilgilenmek istemediğini soyledi. Ayrıca Bursa'dan ve taraftarlarından ve de o donemin teknik direktoru Ertuğrul Sağlam'dan ovguyle bahsetti. Turkiye'yi cok iyi bulduğunu ama Turk halkının kendisine politik davrandığını soyledi. (Muhtemelen Sırp olmasıyla alakalı milliyetci bir tutumla karşılaşmış. Malum katliam sebebiyle Sırplar ulkemizde pek hoş karşılanmıyor. Fakat bizim aksimize onlar bizi seviyorlar ve Osmanlı ile de barışık bir profil ciziyorlar.) Kendisiyle bir selfie cekinmek istedik ama ilginc bir şekilde reddetti. Sadece normal fotoğraf cektiriyormuş. (Garip geldi bize de)" Kaynak: www.gezimd.com