Bursasporlu Serdar Aziz, Sebastian Pinto ve Pablo Martin Batalla 2012 yılının futbolcuları odulune layık goruldu. Bursa Fan Club Derneği’nin 516. toplantısına Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve futbolcular Pablo Batalla ile Sebastian Pinto da katıldı. Gecede Bursa Fan Club Derneği’nin yapmış olduğu faaliyetler barkovizyon eşliğinde katılımcılara gosterildi. Yapılan ankette Serdar Aziz 2012 yılının en iyi defans oyuncusu, Sebastian Pinto en iyi forvet oyuncusu ve Pablo Martin Batalla en iyi orta saha oyuncusu odulune layık goruldu. Duzenlenen geceye Serdar Aziz’in sakatlık gerekcesiyle katılamadığı belirtildi. ’YAŞANANLAR DERİNDEN UZDU’ Bursa Fan Club Derneği Başkanı Ali Ademoğlu gecede yaptığı konuşmada, gectiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahce macı ile ilgili konuştu Ademoğlu, ’Fenerbahce macında yaşananlar hepimizi derinden uzmuştur. Gerek takımımızın sahada vermiş olduğu emeği ve gerekse taraftarlarımızın yaşadığı muamele ve bir taraftarımızın bıcaklanması kabul edilebilir bir durum değil. Kimse Bursa’yı kucuk gormesin. Bu kent tarih yazmıştır. Bu yapılanlar hak yemeğe yonelik hareketlerdir’ diye konuştu. BATALLA: ’MESSİ HAYRANIYIM’ Konuşmaların ardından Pinto ve Batalla’ya odulleri verildi. Her iki oyuncuda kendilerine bu odulu layık goren herkese teşekkur etti. Batalla ve Pinto daha sonra dernek uyelerinin sorularını yanıtladı. Bir uyenin ’Messi ile Arjantin Milli Takımı’nda oynamak gibi bir hayalin var mı?’ sorusuna yanıtlayan Batalla, ’Arjantin Milli Takımı’nda ust seviyede oyuncular var. Ben kendimi orada oynayacak şekilde yeterli bulmadım. Bende herkes gibi Messi hayranıyım. Taraftar olarak cok seviyorum’ diye konuştu. ’BEŞİKTAŞ’A ATTIĞIM GOLU UNUTAMIYORUM’ Attığın en anlamlı ve en guzel golun hangisi? şeklinde ki soruya ise Batalla, ’Şampiyonluk macımızda Beşiktaş’a attığım gol cok anlamlıydı. O golu unutamıyorum. Cok guzel bir gol olmasa da cok değerli ve unutamayacağım bir goldu’ dedi. Batalla ayrıca, uyelerden gelen bir soru uzerine futbolu bıraktığında ulkesindeki bir takımda oynamak istediğini belirtti. ’MUDANYA’YI COK SEVİYORUM’ Bursa’nın guzelliklerini gezme ve değerlendirme şansınız oluyor mu? sorusuna Batalla, ’Uludağ’a birkac kez gittim ama kayak yapmayı bilmiyorum. Ayrıca deniz kenarı olduğu icinde Mudanya’yı cok seviyorum. Orada sık sık yemek yiyorum’ şeklinde konuştu. PİNTO: ’GOL ATINCA OĞLUNUZA GONDERECEĞİM’ Pinto’nun gol attıktan sonra kramponunu kulağına goturerek babaannesine mesaj goturduğu hatırlatarak sorulan ‘Babaanneni unuttun mu? şeklindeki soruyu yanıtlayan Pinto, ’Onumuzdeki macta gol attığımda sizin oğlunuza gondereceğim’ dedi. Olayspor __________________