Ankaragucu'nde 5 Eski Başkana Uyelikten İhrac Şoku
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Ankaragucu'nde 5 Eski Başkana Uyelikten İhrac Şoku
-
05-10-2019, 04:45:51Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner'in başkanlığında yapılan yonetim kurulu toplantısında, Ankaragucu eski başkanlarının da aralarında bulunduğu bircok ismin, uyelikten ihrac gerekcesiyle disiplin kuruluna sevk edildiği ortaya cıktı. Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner'in başkanlığında yapılan yonetim kurulu toplantısında, Ankaragucu eski başkanlarının da aralarında bulunduğu bircok ismin, uyelikten ihrac gerekcesiyle disiplin kuruluna sevk edildiği ortaya cıktı. Ankaragucu yonetimi, "kulubunu zarara uğratmak", "kulubu kucuk duşuren acıklamalar yapmak" ve "kulupten faiz almak" gerekcesiyle suclu bulunanların kulup uyeliğinden atılmaları icin Ankaragucu Eski Başkanlarından Cemal Aydın ve başkanlık yapmış olan Cengiz Topel Yıldırım, Serdar Ozersin, Sami Altınyuva ve Bent Ahlat'ın aralarında bulunduğu, bircok uyenin Ankaragucu Disiplin Kurulu'na sevk edildiği oğrenildi. Disiplin kurulu yaptığı ilk toplantıda, eski 5 Ankaracu Başkanı'nın yanı sıra menajerlerden Hikmet Hancıoğlu, Erk Toros, eski yoneticilerden ve başkan yardımcılarından Mehmet Ural, eski Ankaragucu futbolcusu ve alt yapı antrenorlerinden Nazmi Erdener'in de aralarında bulunduğu bircok isme tebligat gondererek, ifade almak icin cağıracağı oğrenildi. 19 kişilik Ankaragucu Yonetim Kurulu 13.01.2013 tarihinde yapılan Ankaragucu Olağanustu Genel Kurulu'nda goreve geldi. Genel kurulda ise disiplin kuruluna secilen Cağatay Cengiz, Hilmi Yaman, Naim Ozturk, Omer Yılmaz, Tuncay Elmadağlı, Berat Cakır ve Sedat Ozturk'ten oluşan ekip soruşturmayı yurutecek ve suclu bulunanların kulup uyeliğinden atılmasını yonetime sunacak. - __________________