Bursaspor, Spor Toto Super Lig’in 26. haftasında sahasında ağırladığı Trabzonspor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, ’Onemli bir uc puan aldık. Oyuna skor avantajı ile başladık. Yediğimiz iki golu tartışmalıyız. Kendi taraftarının onunde oynayıp 2-1 mağlubiyetten 3-2’yi yakalamak alkışlanacak bir durum. Pinto, Ferhat ve Basser gibi onemli oyuncularımız yok. Hucumda baya pozisyonlar yakaladık. Bunları değerlendirseydik daha rahat bir mac cıkarabilirdik. Galibiyeti hak ettiğimizi duşunuyorum. Hem teknik adamlar hem de futbolcular acısından gergin bir mac oldu’ dedi. ’BASKIDAN KORKUP FARKLI DUDUK CALIYORSA ELEŞTİRİRİM’ Macın hakemini de değerlendiren Karaman, ’Eğer birileri hakeme baskı uygulayıp ve hakemlerde bu baskıdan korkup farklı duduk calabiliyorsa onu eleştiririm. Ben Fenerbahce macında hakemlerin hatalı tutumlarını eleştirmedim. Bugunku hakemin kararlarında da Trabzonspor’un eleştireceği kararları olabilir’ diye konuştu. ’90 DAKİKA İYİ MUCADELE ETTİK’ Arjantinli oyuncu Belluschi ise, ’Bizim icin cok onemli bir 3 puandı. Yukarılar oynamak icin hedef koyduk. 90 dakika iyi mucadele ettik ve galibiyeti aldık’ dedi. Maurice Edu da, ’Gecen haftaki Fenerbahce mağlubiyetinden sonra bu uc puan onemliydi. Milli mac arasında da cok iyi hazırlanıp cıkışa gecmek istiyoruz. Son maclarda daha cok defansa yonelik oynuyorum. Bu yuzden pek goze carpmamış olabilirim’ diye konuştu. TRABZONSPOR CEPHESİ Trabzonspor Teknik Direktoru Tolunay Kafkas ise, ’Cekişmeli bir mucadele oldu. One gecmemize rağmen basit goler yedik. Faturası ağrı oldu. Kazansaydık cok şeyler kazanacaktık. İcinde bulunduğumuz durum kotu. Antalya macının onemi daha da arttı’ dedi. Hakemlerin performansını nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusunu değerlendiren Kafkas, ’Turkiye’deki adalet sistemi orumcek ağına benziyor. Guclu olan delip geciyor. Zayıf olana sarmalıyor’ diye konuştu. Olayspor __________________