’Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum’
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum’
-
05-10-2019, 04:45:08Bursaspor’un genc yıldızı Serdar Aziz, A Milli Takım’da Bursaspor’u ve şehri en iyi şekilde temsil etmek istediğini soyledi. Yeşil-beyazlı ekibin yetenekli defans oyuncusu Serdar Aziz, A Milli Takımın FIFA 2014 Dunya Kupası grup eleme maclarının aday kadrosuna cağrılmasını değerlendirdi. Milli takımın 22 Mart Cuma gunu deplasmanda Andorra ve 26 Mart Salı gunu Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadı’nda Macaristan ile oynayacağı macların aday kadrosuna dahil edilen Aziz, “Her Turk futbolcusu icin milli takıma secilmek muthiş bir olay. Daha once iki kez gitmiştim ve ikisinde de sakat olduğum icin oynayamamıştım. Şimdi gittiğim milli takım kampı daha onemli. Dunya kupası elemeleri icin. Bunlar cok ciddi maclar. Forma giyersem benim icin cok mutluluk verici bir olay olur. Bursaspor’u ve şehrimizi en şekilde temsil etmek istiyorum” dedi. “LİGİN FLAŞ EKİPLERİNDEN BİRİYİZ” Spor Toto Super Lig’in 26. haftasında Trabzonspor ile oynadıkları ve 3-2 kazandıkları macı da değerlendiren Aziz, “Onemli bir galibiyetti. Trabzonspor bulunduğu yeri hak etmeyen bir ekip. Biz de ligin flaş ekiplerinden biriyiz. Cok iyi yerlerde olmak istiyoruz. Bunun da bilincindeyiz. Taraftarımız olsun, herkes bunun bilincinde. Muthiş mucadele ettik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu. Olayspor __________________