Timsah’ta moraller yuksek
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Timsah’ta moraller yuksek
-
05-10-2019, 04:45:03Spor Toto Super Lig’in 26. haftasında Trabzonspor’u kendi sahasında 3-2 mağlup eden Bursaspor’da, yeşil-beyazlı futbolcular galibiyetin sevincini yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Super Lig’in 26. haftasında sahasında Trabzonspor’u Batalla (2) ve Şener’in golleri ile 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından acıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı futbolcu Murat Yıldırım, “Muthiş bir mac oldu. İnanılmaz tempoda guzel goller oldu. İlk yarı 3-2 one gectiğimiz iyi oldu. İkinci yarı da iyi pas yapıp guzel bir mac cıkardık. 3 puanı aldık. Bu bizim icin onemliydi. Artık ust sıralara oynayacağız. Bursaspor gibi buyuk bir camia her zaman şampiyonluğa oynar. Şampiyonluk bizim icin şuan uzak gorunuyor ama ne olacağı belli olmaz” diye konuştu. MUSA CAĞIRAN: “BU TAKIM İYİ İŞLER YAPACAK” Bursaspor futbolcusu Musa Cağıran da, cok iyi bir mucadele olduğuna dikkat cekerek, "İkinci dakikada golu bulduk. Yine Fenerbahce macı gibi yemeyeceğimiz goller yedik ama ayakta kalmasını ve geri donmesini bildik. Gecen haftaki mağlubiyeti unutturmak istiyorduk. O hırsla cıktık. Ben inanıyorum ki bu takım iyi işler yapacak. Yeter ki herkes arkamızda dursun. Gecen hafta kazansaydık cok farklı olacaktı. Guzel bir ara var. Bu arayı iyi değerlendirip, kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. “BATALLA’YI ANLAYAMIYORUZ” Arjantinli oyuncu Batalla’nın performansını da değerlendiren Cağıran, “Batalla’yı anlayamıyoruz. Bamba 1.90 boyunda, Mustafa Yumlu 1.90 boyunda. Trabzonspor boy ortalaması yuksek bir takım olmasına rağmen Batalla cıkıyor, bir vuruyor, gol oluyor. Hem top seviyor hem de futbol zekası ust duzey. Bu da takıma yansıyor” dedi. BARIŞ ORUCU: “FORMAYI HAK ETTİĞİMİ DUŞUNUYORUM” Genc oyuncu Barış Orucu ise, onemli bir galibiyet aldıklarına değinerek, "Fenerbahce macından sonra kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Bunu başardık. İlk yarı cok cekişmeli bir mac oldu. Kazandığımız icin mutluyuz" ifadelerini kullandı. Kendi performansını da değerlendiren Orucu, “İyi calışıyorum. Formayı hak ettiğimi duşunuyorum. Hikmet hocam sağ olsun bana kısa kısa forma şansı veriyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla forma şansı bulurum” diye konuştu. __________________