Spor Toto Super Lig ekiplerinden Antalyaspor'da yeni yonetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Kulup başkanı Ali Şafak Ozturk başkanlığında gercekleştirilen toplantıda gorev dağılımı yapıldı. Bu dağılıma gore Mehmet Nurettin Unal, Bora Terzioğlu ve Omer İsmail Bilal asbaşkan oldu. Futbol şube sorumlusu Şefik Oz olurken sponsor ilişkilerinden sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Emin Kemal Hesapcıoğlu, futbolcu ilişkilerinden sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Salih Peker, taraftardan sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Salman Aksal, sosyal aktivite ve organizasyonlardan sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Nadire Konuk Akıncıoğlu, mac gunu aktiviteleri ve VIP'den sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Sabri Unver, il dışı sponsor ilişkilerinden sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Unal Pala atandı. Toplantıda ayrıca, reklam ve pazarlamadan sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Abdurrahman Tolga Celik, iş geliştirme ve yeni projelerden sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Emin Altıner, sporcu sağlığından sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Prof. Dr. Mustafa Ozdoğan, kulturel faaliyetlerden sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Prof. Dr. Cumhur Arıcı, kurumsal iletişimden sorumlu yonetim kurulu uyeliğine İnanc Kendiroğlu, sponsor ilişkilerinden sorumlu yonetim kurulu uyeliğine Mustafa Vicir, stadyum ve tesislerden sorumlu yonetim kurulu uyeliğine ise Emin Ozgur Kasapoğlu getirildi. Gunluk Gazeteler