Spor Toto Super Lig'in 32. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Her iki takımın teknik direktoru mac sonrası basının karşısına gecerek acıklamalarda bulundu. İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, mac sonu basın toplantısında, “İstediğimiz golleri bulduğumuz icin mutluyuz” dedi. Sozlerine oyuncularını kutlayarak başlayan Karaman, “Lige Kasımpaşa macı ile başladık. Bugun de Allah Kasımpaşa macında puan nasip etti. Tum zorluklara rağmen bizi 40 puana ulaştıran oyuncularıma teknik ekibim ve şehir adına teşekkur ediyorum. Transfer yasağımız vardı. Mensah, Bilal ameliyat oldu, Umut ameliyat oldu. Bu arada Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahce, Başakşehir macından sonra ya kart cezalısı ya da sakat oyuncular oluyordu. "Rakibin 10 kişi kalması avantajdı." Tecrubeli teknik adam, "Bugun Sakıp ile Mensah’ı almam tamamen takımın birlikte olması icindi. Macın son 15 dakikası biz biraz oyunu da takip ediyoruz. Rakibin 10 kişi olması da avantajdı. Mensah ben oynarım dedi. Ona ayrı bir teşekkur ediyorum. Asamoah’a mukemmel pas attı. Bugunku maca gelince ozellikle sağ kanattan tehlikeli ortalarımız vardı. Kornerden yediğimiz golde hazırlıklıydık. İyi bir baskı yapsak orta gelmeyecek. 1-0 geriye duştuk. Rakibin 10 kişi kalması oyunun ustunluğunu elimize verdi. İstediğimiz golleri bulduğumuz icin mutluyuz. Kalan iki macımız var. 6 puan daha var. En iyi seviyede ligi tamamlamak istiyoruz” diye konuştu. Denizli: “Kaybetmeyi hic duşunmediğimiz bir mactı” Kasımpaşa Teknik Direktoru Mustafa Denizli, “Kaybetmeyi hic duşunmediğimiz bir mactı. Kayserispor cok zorlu bir deplasmandı. Defansta 3 tane oyuncumuzdan eksik olarak maca cıktık. Macın buyuk bir bolumunu 10 kişi oynadık. Hakemin kartla ilgili olarak yorumu nedir bilemiyorum. Kaybetmeyi hic duşunmediğimiz bir karşılaşmaydı” dedi. Hakemlerle ilgili sorulan bir soru uzerine ise Denizli, “Ben yıllardır hakemlerle ilgili olarak son derece guven duyduğum bir insanım. Guven duymak farklı yorumlamak farklı bir şey. Hakemlik cok değerli bir muessese. Hakemlerle ilgili en az olumsuz şey soyleyen teknik adamım. Herkesin onunde oynanan bir oyun ve herkesin bir yorumu var. Bu yorumu tarafların yapması daha doğru olur” şeklinde konuştu. Kaynak: İHA