Mustafa Kaplan: Biz bu ligde kalacağız
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Mustafa Kaplan: Biz bu ligde kalacağız
-
05-10-2019, 04:38:19Ankaragucu Teknik Direktoru Mustafa Kaplan, “Biz oynadığımız oyundan memnunuz. Şimdi onumuzde Sivasspor macı var. O maca kenetleneceğiz. Biz bu ligde kalacağız. İyi bir takımız ve iyi bir ekibiz” dedi. Spor Toto Super Lig’in 32. haftasında İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir’e 2-1 mağlup olan Ankaragucu’nde Teknik Direktor Mustafa Kaplan mac sonu değerlendirmelerde bulundu. Oynadıkları futboldan memnun olduğunu belirten Kaplan, “Devreyi onde kapattık. Avantajımız vardı ama ikinci yarının başında yediğimiz gol takım savunmasını ve morali geriye itti. İkinci golde de atağa cıktığımız toptan yediğimizde moral olarak tamamen duştuk. Biz oynadığımız oyundan memnunuz. Bir sonraki macı duşunerek hamleler yaptık. Bazı oyuncuları cıkardık. İkinci golden sonra ucuncu golu de yiyebilirdik ya da beraberlik golunu de atabilirdik. Pozisyon uretkenliğimiz azdı. Kazanan takımı tebrik ediyorum. Şimdi onumuzde Sivasspor macı var. O maca kenetleneceğiz. Hayati bir macımız. Biz bu ligde kalacağız. Bir kez daha soyluyorum. İyi bir takımız ve iyi bir ekibiz. Bugun şansız iki gol yedik ve mağlup olduk. Başakşehir’e bundan sonra başarılar diliyorum” diye konuştu. Gazeteler __________________