Erol Bedir: Anlaştığımız isimleri acıklarsam herkes şaşırır
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Erol Bedir: Anlaştığımız isimleri acıklarsam herkes şaşırır
-
05-10-2019, 04:37:27Erol Bedir: Anlaştığımız isimleri acıklarsam herkes şaşırır Kayserispor Kulubu Başkanı Erol Bedir, takımı daha yukarılara taşıyacak futbolcuların transferi icin calıştıklarını belirtirken, anlaşması tamamlanan bazı isimleri acıklaması halinde herkesin şaşıracağını belirtti. Erol Bedir, sarı-kırmızılı takımın kadrosuna gelecek sezon icin onemli oyuncular katmayı hedeflediklerini dile getirdi. Kulup butcesiyle ilgili kararın birkac gun icerisinde netleşeceğini acıklayan Bedir, "Belirlenecek butce ile de Kayserispor'u daha yukarılara taşıyacak transfer hamlelerini yapacağız. Zaten bircoğunu da yaptık. Şu anda bunları soylemek istemiyorum. Şimdi tamamladığımız oyunculardan ikisini soylesem, 'yok canım o kadar da değil' dersiniz. Yaptığımız transferler de var, yapacağımız da var" diye konuştu. Takımda 11 oyuncunun sozleşmesinin biteceğini aktaran başkan Bedir, "Bunlardan biri de Kana Bıyık. Gectiğimiz hafta itibarıyla 40 puanı yakalamadan kimseyle goruşmeme kararı almıştık. Zannederim onumuzdeki haftadan itibaren defterimizi onumuze alıp ne yapacağımıza karar veririz" ifadelerini kullandı. Teknik direktor Hikmet Karaman ile gelecek sezon da devam etme arzusunda olduklarını vurgulayan Bedir, "Hikmet hoca kendini bizden daha fazla Kayserisporlu, Kayserili addediyor. O bizden daha heyecanlı. Pırıl pırıl bir insan. Bu şehre de yakışır. İnşallah onumuzdeki sezonda da Hikmet hoca Kayserispor'un başında olur" şeklinde konuştu. "ŞEHİR OLARAK KENETLENMEMİZ LAZIM" Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyetle 40 puana ulaştıklarını ve ligde son iki hafta oncesi rahatladıklarını soyleyen Erol Bedir, gelecek sezonlarda cok daha başarılı olmaları gerektiğini belirtti. Sezonun ilk yarısında deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek kotu gidişe son verdiklerini, yine bir Kasımpaşa galibiyetiyle rahat bir konuma geldiklerini soyleyen Bedir, "Karşılaşmadan once oyuncularla iki defa goruştum. Onlara, '17 hafta evvel Kasımpaşa macı ile kurtuluş mucadelemizi, gurur mucadelemizi başlattık. Bu işi Kasımpaşa macıyla bitirelim' dedim" ifadelerini kullandı. Futbolcuların da kendisine inandığını ve cok şansızlık yaşamalarına rağmen macın sonunu iyi bitirdiklerini dile getiren Bedir, şoyle konuştu: "Bu macta kenardan gelen her oyuncu katkı yaptı. Haftalardır forma giymeyen Asamoah Gyan girdi, sanki devamlı oynuyormuş gibi mucadele etti. Netice olarak oyuncularımı kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah Kayserispor bundan sonraki sezonlarda bunun cok uzerinde başarılar kazanır. Bunun icin şehir olarak kenetlenmemiz lazım. Bu birkac kişinin yapabileceği iş değil. Buyuk bir organizasyon. Tumuyle kenetlenmeden olmaz." "DENİZ TURUC, TURKİYE'DE TRANSFERİN GOZDESİ" Erol Bedir, Galatasaray Kulubu İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Kayseri'ye gelip, oyuncuları Deniz Turuc'le ilgili kendileriyle goruştuğu yonundeki iddiaları yalanladı. Boyle bir goruşmenin olmadığını kaydeden Bedir, sozlerini şoyle tamamladı: "Deniz Turuc, Turkiye'de transferin gozdesi. Yabancı ulkelerden de Deniz ile ilgili bir takım girişimler var. Tabii herkes bir yerlerden nabız yoklamaya calışıyor. Sonucta Deniz'in sozleşmesinde cıkış maddesi var. Onu odedikleri zaman, kimsenin Kayseri'ye gelmesine gerek yok. Benimle goruşmesine gerek yok. Banka dekontunu gorursek, zaten Deniz gitmiş olur. Tabii Deniz de isterse. Ben Deniz'in burada mutlu olduğunu duşunuyorum. Onun burada buyuk bir takımda oynadığını duşunuyorum." KAYNAK: https://www.mynet.com/erol-bedir-anl...-199265-myspor __________________