Yeni Malatyaspor'lu Sulley Muniru Bir Kadını Hamile Bırakıp Yurtdışına transfer oldu
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Yeni Malatyaspor'lu Sulley Muniru Bir Kadını Hamile Bırakıp Yurtdışına transfer oldu
-
05-10-2019, 04:36:57Milan ve İnter gibi dunyaca unlu kuluplerde top koşturan Sulley Muntari’nin gectiğimiz sezonun başında Yeni Malatyaspor’a transfer olan ve yakın zaman once Belarus ekibi Dinamo Mink’e imza atan 26 yaşındaki kardeşi Sulley Muniru hakkında ortaya atılan iddia dikkat cekti. “BENİ YUZ USTU BIRAKIP KACTI” Ortakoy’de bir gece kulubunde halkla ilişkiler gorevlisi olarak calışan Tanja Kıran, “Sulley’le gecen Eylul ayında tanıştık ve cıkmaya başladık. Surekli Malatya’dan benim icin İstanbul’a gelmeye başladı. Benimle surekli evlenmek istediğini soyledi. Ben hamile kalınca cocuğu aldırmak icin baskı yaptı. Ayrıca beni tehdit etti. Cok ısrar edince cocuğu aldırdım ama beni yuzustu bırakıp kactı. Cok zor ve acı gunler yaşadım. Umutlarımı caldı, karşıma cıksa suratına tukururum” ifadelerini kullandı. Kaynak : Gazeteler __________________