C.Rizespor'dan TFF'ye 'macı tekrar et' başvurusu Macta kural hatası olduğunu soyleyen C.Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray mucadelesinin tekrar edilmesi icin TFF'ye başvuruda bulunduklarını acıkladı. Super Lig'in 32. haftasında C.Rizespor ile Galatasaray karşı karşıya gelmişti. Sarı-kırmızılıların 3-2'lik ustunluğuyle sona eren mucadele sonrası basın mensuplarının karşısına gecen C.Rizespor Başkanı Hasan Kartal, karşılaşmanın hakemi Serkan Cınar hakkında ağır ifadeler kullanmıştı. SİLAHIM OLSA VURURDUM DEMİŞTİ Kartal kendisine yoneltilen "Tribunde silahımı getirin, bu hakemi vuracağım dediniz mi?" sorusuna "Silahım olsa, vururdum, samimi soyluyorum. İyi ki yoktu. Allah gostermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder." diyerek cevap vermişti. Hasan Kartal, bugun yaptığı acıklamayla haklarını hukuki yollardan arayacaklarını duyurdu. Kartal, "Kural hatasından dolayı Rizespor - Galatasaray macının yenilenmesiyle ilgili başvurumuzu TFF'ye yaptık" dedi. KAYNAK: https://kralspor.ensonhaber.com/criz...019-05-14.html __________________