Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktoru Ali Ravcı, haftayı 3 puanla kapattıkları icin mutlu olduklarını soyledi. Son 3 haftada 9 puan almanın kendileri icin harika bir durum olduğunu dile getiren Ravcı, "Lig daha bitmedi. Onumuzde iki hafta var, en iyi şekilde değerlendireceğiz.'' diye konuştu. Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktoru Ali Ravcı,, Spor Toto Super Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde surdururken Sportif Direktor Ali Ravcı, gazetecilere acıklamada bulundu. Son 3 haftada 9 puan almanın kendileri icin harika bir durum olduğunu dile getiren Ravcı, "Lig daha bitmedi. Onumuzde iki hafta var, en iyi şekilde değerlendireceğiz. Futbolcular 3 haftalık surecte inanılmaz bir reaksiyon gosterdi. Saha icerisinde vazgecmeyen bir ruhla mucadele ettiler. Oyunculara her zaman soyluyorum, vazgecmeyen bir takımı veya kişiyi asla hic kimse yenemez. Bizde kazanmak icin arzulu ve coşkulu oynadığımızda ve taraftarında desteği olduğunda guzel maclar ortaya cıkıyor." ifadelerini kullandı. Ravcı, Buyukşehir Belediye Erzurumspor macının keyifli gectiğini anlatarak, "Macın ikinci yarısından rakibin uzerimize cok fazla geleceğini ve risk alacağını biliyorduk. Bifouma, Camara, Adem gibi hızlı oyuncularımız var, onları iyi değerlendirdik. Bizim de rakibin de değerlendiremediği pozisyonlar vardı. Taraftarlar iyi bir mac izledi, futbolcular da oynadıkları oyundan zevk aldı. Guzel bir mac oldu, haftayı 3 puanla kapattığımız icin mutluyuz." diye konuştu. Onlerinde Antalyaspor ve Bursaspor maclarının bulunduğuna dikkati ceken Ravcı, şunları kaydetti: "Bu macların bizim acımızdan iyi gecmesini temenni ediyoruz. Oyuncularımızın hepsi ust duzey profesyonel futbolcular. Ligin sonlarına geldik, taktiksel anlamda futbolculara verebileceğimiz bir şey yok. Oyunculara futbolun temel prensiplerini yapmalarını soyledim. Oyuncuların hata yapmalarına kızmıyorum. Futbol hatalar oyunu. Oyun icinde serbest bırakarak, mactan zevk almalarını istiyorum. Mactan once rakibin guclu ve zayıf yonlerini oyunculara anlatıyoruz. Rakiplerin ne yapacaklarından ziyade bizim saha icerisinde yapmamız gerekenleri anlattım. Futbolcular dahada gerekeni yapıyor, iyi oynuyor ve mucadele ediyorlar." Antalyaspor macı hazırlıkları Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Antalyaspor macının hazırlıklarını surdurdu. Kart cezalısı olan Chebake, antrenmana katılmazken, Adem Buyuk, Mina ve kaleci Farnolle, kulup binasındaki spor salonunda calıştı. Gazeteler __________________