Serdar, Ay Yıldızlı formayla Bursa'yı ve Bursaspor'u en iyi şekilde temsil etmek icin mucadele edeceğini kaydetti. Bursaspor'da yeniden A Milli Futbol Takımı'na secilen Serdar Aziz, mutluluklarının en buyuğunu yaşıyor. Milli takıma davet alacağını gunler oncesinden duyuran Bursa Hakimiyet'e ozel acıklamalarda bulunan genc futbolcu, bu kez oynamak istediğini soyledi. Serdar, "Bundan once bir kez milli takıma davet almıştım. Orada sakatlığım engel oldu. Bu kez Ay Yıldızlı formayı giymek istiyorum. Fatih Hocama bana değer verdiği icin teşekkur ederim. Bursaspor'dan A Milli Takım'a giden tek oyuncu benim. Takımımızı ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek icin elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu. KİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKMADIM Fatih Terim'in gorev vermesi halinde A Milli Takım'da performansını en ust noktaya cıkaracağını belirten genc krampon, camiayı destek olmaya cağırdı. Serdar, "Oynamadığım icin yılmadım ve formayı kaptım. Sonrasında A Milli Takım’a secildim. Bursa'nın A Milli Takım'a giden tek oyuncusuyum. Beklentilerin farkındayım. Tek isteğim kentimin ve camiamızın bana destek olması. Bursaspor forması giymekten onur ve gurur duyuyorum. Burada bazılarına sitem edeceğim. Bugune kadar kimseyi yarı yolda bırakmadım. Eğer adam olduysam verdiğim sozlerin arkasında durduğum icin adam oldum" ifadelerini kullandı. EN COK PUANI TOPLAMAMIZ LAZIM Bir futbolcu icin ulaşılabilecek en yuksek noktaya bu yaşta geldiği icin gurur duyduğunu ifade eden genc krampon, Fenerbahce macında yaşadığı sakatlıktan sonra iyi bir tedavi sureci gecirdiğini riskli olmasına rağmen Milli Takım’a gidebilmek icin Sivasspor karşısında sahaya cıktığını kaydetti. Sezon sonuyla ilgili değerlendirmede de bulunan Serdar şoyle konuştu: "Sivasspor macında takım olarak kotu oynadık. Rakibimiz iyi takım olmuş. Biz eğer sezon sonu icin iyi bir nokta hedefliyorsak, futbolumuzu değiştirmemiz gerekir. Buyuğunden kucuğune kadar herkesin taşın altına elini koyması lazım. Devre arasında takviye yapılacaktır. Bizim de o surece kadar en cok puanı toplamamız şart." Kaynak: Bursa Hakimiyet / (Suha GURSOY)