Hayati Soydaş, bir-iki mağlubiyet sebep gosterilerek gorevine son verilmesinden sonra Ankaragucu'nun yenilgisiz şampiyon olması temennisinde bulundu Ankaragucu’nde sezon başında Teknik Direktorluğe getirilen ancak Bayrampaşa ve Tepecikspor maclarında ust uste gelen yenilgilerin ardından yonetim kararıyla gorevden alınan Hayati Soydaş, takımına guvendiğini ve sezon sonunda hedefe ulaşılacağına inandığını soyledi. Sezona hesapta olmayan Gungoren yenilgisi ile başladıklarını, sonrasında iyi bir cıkış yakalayıp liderliği ele gecirdiklerini hatırlatan Soydaş, şunları soyledi: “Bu ligin de kendine gore zorlukları var. Ankaragucu, gruptaki diğer takımlar ve oyuncular icin hedef takımı. Anadolu kuluplerinde oyuncular, uc buyuklere karşı nasıl kendini gostermeye calışıyorsa, ikinci ligdeki futbolcular Ankaragucu’ne karşı aynı motivasyonla oynadı. Rakipler, her macta işimizi zorlaştırmak icin ellerinden geleni yaptı. Bu zor şartlarda, sakatlıkların da etkisi ile ekstra guclukler yaşadık.” BUNDAN SONRA UMARIM HİC YENİLMEZLER “Artık tum bunlar geride kaldı. Benim icin sadece futbol hayatım değil, gunluk yaşamımda da cok onemli yer tutan kulubumde kamuoyunun bildiği gibi mevcut şartlar altında herşeyimle en iyisini yapmaya calıştım. Şampiyonluğun en buyuk adayı olan takımıma inancımın dun olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Ekibimle birlikte hedefe yururken, gorevimize son verilmesi, uzulsem de kırılsam da bir yonetim tasarrufudur. Şu an ofkeliyim, kızgınım. Ama bu kızgınlığımı ve ofkemi icime atıp, Ankaragucu sevgimi ve aşkımı on planda tutmak ve takıma bundan sonraki surecte, nasıl katkı sağlayabilirim bunu duşunmek zorundayım. Bizler dışarıda da kalsak, icerde de olsak Ankaragucu’ne her şekilde hizmet etmeye, başarıları alkışlamaya hazırız. Bir iki mağlubiyet sebep gosterilerek gorevime son verilmesinden sonra temennim, Ankaragucu’nun mağlubiyetsiz şampiyon olmasıdır. Bize destek veren tum taraftarımız ve camiamıza kalben teşekkur ederim.” BAŞARI İCİN HERKES BİRLİK OLMALI İki yenilgi sonrası takımın 3. sıraya indiğini ancak kısa surede yeniden liderliği ele gecireceğine inandığını vurgulayan Soydaş, sozlerini şoyle tamamladı: “Başarı icin herkesin birlik halinde olması gerekiyor. Gokkan Akkan, Emre, Harun, Onur ve Hasan gibi gencler, bu takımın geleceği, temel taşlarıdır. Alt yapıdan gelen yıldızlar da var. Ben ve ekibim iyi bir miras bıraktık. Bu mirasın iyi değerlendirileceğini ve Ankaragucu’nun layık olduğu yere kısa surede geleceğini duşunuyorum.” Sporanki