Vahap Beyaz'dan hakemlere ağır eleştiri Kayserili FİFA Kokartlı eski hakem Vahap Beyaz, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demiroren başta olmak uzere Kayserispor maclarını yoneten hakemleri topa tuttu. Kayseri'nin uydu kanalı TV1'de Doğan Havur'un hazırlayıp sunduğu Sporkolik programına katılan Kayseri'li FİFA Kokartlı eski hakem Vahap Beyaz’dan inanılmaz acıklamalar geldi. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demiroren’in yuzune karşı yapılan kufurlere rağmen Oğuz Sarvan’ı hakem atamalarına vermesinin endişe verici olduğunu soyledi. Demiroren’in Sarvan’ı bu kadar hakem hatalarına rağmen hala koruyup kolladığını belirten Beyaz, “Kufurleşmelerin haddi hesabı olmayacak, sonra o adama sahip cıkacaksın, hakem hataları aldı başını gidiyor, sen hala kılını kıpırdatmıyorsun. Seni ve ekibini Allaha havale ediyoruz” dedi. Hakem hatalarını da sert eleştiren Beyaz, “Hakemlerin neler yaptığını gormek icin Kayserispor-Beşiktaş macındaki olay yetiyor. Bire vicdansızlar, Allah’tan korkun. İnanmıyorsanız da coluğunuzun cocuğunuzun başına bir iş gelir diye korkun. Bursa macı oncesi Gaziantep onun oncesi Trabzon ve birde Antalya macı var. Gaziantep macı sonrası başkan ve yonetimi başarısız olduğu icin değil, hakem kurulu ve federasyonla baş edemediği icin istifa etti. Bu hafta ne oldu? Senin, haksız yere gol attırdığın Beşiktaş’ın almak istediği Prosinecki istifa etti. Kayserispor başkanı ve teknik direktoru, boyle bir takımda ben istediğim kadar calışıyım, istediğim kadar koşturuyum ama sonuc yok. Başkan “belki bu adamlar bana gıcıktır ben gidiyim başkası gelsin” diyor. Prosinecki de hakemler bana mı gıcık diyor. Benle mi Bir sorunları var diye duşunuyor. Yani yapılan hatalar anlaşılır gibi değil. Bende Prosinecki’nin yerinde olsam istifa ederdim. Beşiktaş macında hocanın arkasındaki tribunde, Beşiktaşlı futbolcu oyun dışı kalırken, taraftarlar alkışlıyor. Hakemler, federasyon ve kendi taraftarı sevmiyor. Hocanın yerinde bende olsam aynı şeyi yapardım.”diye konuştu. Sporx __________________