Prosinecki ayrılmadığına mutlu! Konuştu Spor Toto Super Lig ekiplerinden Kayserispor'da bir sure once istifa ettiği teknik direktorluk gorevine devam etme kararı alan Robert Prosinecki, "Bu saatten sonra daha iyi bir Kayserispor icin daha fazla calışacağız, takım icin elimizden gelenin en iyisini vereceğiz" dedi. Kayserispor, ligin 12. haftasında deplasmanda Caykur Rizespor ile yapacağı macın hazırlıklarına başladı. Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktor Prosinecki yonetiminde gercekleştirildi. Antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından pas kontrol ve dar alanda topla calışma yaptı. İdman oncesi gazetecilere acıklamalarda bulunan Prosinecki, istifası ve istifa kararından donmesiyle ilgili şunları kaydetti: "Sezona buyuk hedeflerle başlamıştık ama oyle olmadı. Geride kalan 11 haftada kotu oynadığımız maclar da oldu. Ancak hakemlerin bizim aleyhimize verdikleri kararlar ve cok sayıda sakat oyuncumuzun olması hedeflenen başarıların gelmesini engelledi. Bu noktaya gelindiğinde de ben takımın başındaki yetkili kişi olarak sorumluğu uzerime alıp istifa ettim. İstifa kararından sonra oyuncuların reaksiyonu ve yonetimin bana olan inancları, verdiğim kararı gozden gecirmeme neden oldu. Bana bu kadar guvenen insanların umudunu ve inancını bir şekilde boşa cıkarmamak icin tekrar gorevime donme kararı aldım. Bu saatten sonra daha iyi bir Kayserispor icin daha fazla calışacağız, takım icin elimizden gelenin en iyisini vereceğiz. Kaliteli oyunculara sahibiz. Temennimiz en kısa zamanda alt sıralardan kurtularak, ust sırala cıkmak. Bunun icin mucadele vereceğiz." Sporx __________________