Sedef anjiyo sonrası ilk kez konuştu! Gectiğimiz gun Torku Konyaspor macının ardından kalp krizi geciren ve tıbbi mudahale ile sağlığına kavuşan Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef, olayın ardından ilk kez konuştu. LigTV'ye telefonla bağlanan 26 yaşındaki futbolcu, doktorlar sayesinde kendisini sağlıklı hissettiğini soyleyerek zamanı gelince sahalara donmek istediğini soyledi. İşte Mehmet Sedef'in acıklamaları: "GOĞSUMDEKİ AĞRI 2-3 SAAT GECMEYİNCE..." "Mac sırasında cok yorulduğumu hissettim ama onun dışında bir sıkıntı hissetmedim. Macın ardından goğusumde sıkışma oldu. 2-3 saat ağrım gecmedi. Gecmeyince yanımdaki takım arkadaşım İbrahim Dağaşan'a soyledim durumu. İlk olarak havaalanı doktoru bana baktı. Sonra hastaneye gittik ve anjiyo oldum. Şu anda cok iyiyim, hicbir ağrım kalmadı." "KALP BİR ANDA CIKABİLİYORMUŞ" "Allah'a şukurler olsun kendimi iyi hissediyorum. 8-9 sezondur profesyonel oynuyorum. Ben ozellikle soruyordum doktorlara bir şey var mı diye sezon oncesi sağlık testlerinden sonra. Onlar da hicbir şeyin yok diyorlardı. Bir anda cıkabiliyormuş. Şimdiki doktorlarım muthiş bir kalbin var dediler, tam bir sporcu kalbin var, cok guclusun diyorlar. Allahıma şukurler olsun atlatacağım inşallah" "FUTBOLU BIRAKMAK İSTEMİYORUM" " Oncelikle sağlığıma kavuşmak istiyorum. Futbolu da bırakmak istemiyorum. Acele de etmek istemiyorum. Doktorlarımla konuşuyorum. Kendi kendime de birşey soylemek istemiyorum. Onların kontrolunde kısa surede ama acele etmeden sahalara doneceğimi duşunuyorum." Sporx __________________