Ryan Babel'in buyuk isyanı! Patladı...
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Ryan Babel'in buyuk isyanı! Patladı...
-
05-10-2019, 04:34:30[b]Ryan Babel'in buyuk isyanı! Patladı... [/bSezon başında Ajax'tan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa'ya transfer olarak herkesi şaşırtan Ryan Babel, liglere verilen aradan yararlanarak ulkesi Hollanda'ya gitti ve Hollanda Milli Takımı Teknik Direktoru Louis van Gaal'e mesaj gonderdi. Ajax alt yapısında yetişen Ryan Babel'i gosterdiği başarılı performansın ardından İngiliz ekibi Liverpool'a transfer olmuştu. Tam 4 sezon Liverpool'un formasını giyen Ryan Babel, daha sonra Hoffenheim ve ikinci kez Ajax'ta oynadıktan sonra Kasımpaşa'ya transfer olmuştu. Hollanda Milli Takımı'nın tum yaş kategorilerinde formasını giyen 26 yaşındaki yıldız oyuncu Hollanda Milli Takımı'nda ise 42 karşılaşmaya cıkmış ve 5 kez gol sevinci yaşadı. Portakalların formasını en son 14 Kasım 2011'de Almanya 'ya karşı bir hazırlık macında giyen Ryan Babel, o tarihten sonra kendine kadroda yer bulamadı. "NEREDE DURUYORUM, BİLMİYORUM..." Hollanda basınına konuyla ilgili acıklama yapan Babel, "Hollanda Milli Takımı'ndan ne kadar zamandır uzak kaldığımı bilmiyorum. Milli Takım icin nerede duruyorum onu da bilmiyorum. Van Gaal'in Turkiye Ligi hakkındaki duşuncelerini de acıkcası merak ediyorum" diyerek Louis Van Gaal'e mesaj gonderdi. Gecen sezon Ajax formasıyla Hollanda Ligi şampiyonluğu yaşayan Ryan Babel, bu sezon Kasımpaşa formasıyla 12 maca cıktı ve 3 kez gol sevinci yaşadı. Sporx __________________