Fenerbahce’den ayrılan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, 3. kez Yeşil-Beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor. Yonetim ise son ayrılışı tatsız olan Volkan Şen konusunda taraftar tepkisinden cekiniyor. Bursaspor’da Volkan Şen surprizi... F.Bahce’den ayrılan ve pek cok kulup tarafından istenmesine rağmen kimseyle anlaşma sağlamayan 30 yaşındaki kanat oyuncusunun eski kulubune haber gonderdiği ortaya cıktı. Bursa’da şampiyonluk yaşayan ve iki farklı donemde oynayan Volkan Şen, “Geri donmek istiyorum” mesajı yolladı. Bursaspor Yonetimi ise daha once Fenerbahce’ye transfer sureci sıkıntılı olan Volkan Şen konusunda taraftar tepkisinden cekiniyor. Başkan Ali Ay kesin kararını onumuzdeki gunlerde verecek. Teknik direktor Paul Le Guen ile yapılan toplantıda ise Fransız calıştırıcı, Volkan Şen’e onay verdi, kendisinden yararlanabileceğini soyledi. Hayata donmuştu Trabzonspor’da yaşadığı sorunlu zamanların ardından Bursaspor’da tekrar hayata donen ve muthiş bir performans ortaya koyan Volkan Şen, yeniden Yeşil-Beyazlı formayla hayat bulmak istiyor. Volkan’ın adı Galatasaray’la da anılıyor. Kaynak: Fanatik.com.tr
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Volkan Şen: Geri donmek istiyorum