Bursaspor, basketbol takımı, altyapı ve amator branşların sağlık sponsorluğunu ustlenen Ozel Medicabil Hastanesi ile protokol imzaladı. Ozluce Tesisleri‘nde gercekleştirilen torene Başkan Ali Ay, Amator Branşlardan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Sezer Sezgin, Ozel Medicabil Hastanesi Yonetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Omer Faruk Bilgen ve Ozel Medicabil Hastanesi İdari ve Malgi İşler Koordinatoru Dr. Cemal Turhan katıldı. Torende konuşan Başkan Ali Ay, şu ifadelere yer verdi: “Sponsor demek gelir demek. Sponsor demek Bursaspor’un başarısı demek. Ozellikle burada Omer Faruk hocama cok teşekkur ediyorum. Biz 2016-17 sezonunda Ozel Medicabil Hastanesi ile sponsorluk anlaşması yapmıştık. Bu anlaşmayı yeni sezonda da surdurmeye karar verdik. Kendileri bize bu anlamda cok destek oldular. Anlaşmamız basketbol takımımız, amator branşlarımız ve Akademi takımlarımızı kapsıyor. Bize bu imkanı sağladıkları icin Ozel Medicabil Hastanesi’ne teşekkur ediyorum.” ONUR DUYUYORUZ Ozel Medicabil Hastanesi Yonetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Omer Faruk Bilgen, ise Bursaspor’a destek olmaktan dolayı onur duyduklarını belirterek, “Bizim Bursaspor’a kucuk de olsa bir katkımızın olması nedeniyle cok heyecanlıyız. İnşallah sporcularımızın ihtiyacları olmaz hepsi sağlıklı olurlar. Ama ihtiyac duyulduğunda biz yanlarındayız. Biz ortopedi ağırlıklı bir hastaneyiz. Spor hekimliği ile ilgili de guclu taraflarımız var. İnşallah uzun yıllar calışmalarımız devam eder. Biz uzerimize duşen her turlu desteği vermeye hazırız” diye konuştu. DEĞER KAZANACAĞIZ Ozel Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatoru Dr.Cemal Turhan da, “Bursa şehrinin en buyuk markası olan Bursaspor’umuzla anlaşma gercekleştiriyoruz. Ulusal bir marka olan Bursaspor’a verdiğimiz destekle biz de değer kazanacağımıza inanıyoruz. Hem Bursaspor’a hem Medicabil ailesine hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. TEŞEKKUR EDİYORUZ Amator Branşlardan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Sezer Sezgin ise, “Medicabil ile 2016-17 yılında başlayan iş birliğimiz 2017-18 sezonunda da basketbol, akademi ligleri ve amator branşlar sağlık sponsorluğu olarak devam ediyor. Medicabil ailesine basketbol takımımıza, altyapımıza ve amator branşlarımıza yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkurlerimi sunuyorum. Bundan sonra işbirliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Kendilerine de Bursaspor’un bel kemiği olan alt yapılarımız ve amator branşlarımıza gostermiş olduğu hassasiyet ve ilgiden dolayı bir kez daha teşekkur ediyorum” diye konuştu. Bursasporluyuz.org