Turkiye Basketbol Ligi'nde mucadele edecek Bursaspor Durmazlar yeni sezonun ilk antrenmanını Bursa Ataturk Spor Salonu'nda gercekleştirdi. Baş Antrenorumuz Şemsettin Baş nezaretinde gercekleşen antrenman yaklaşık iki saat surdu. Isınma hareketleriyle başlayan yeni sezonun ilk antrenmanı fundemantal calışmasının ardından şut antrenmanı ile tamamlandı. Yeni sezon onesinde Baş Antrenorumuz Şemsettin Baş, yeni transferlerimizden Tuğberk Gedikli,Yunus Akcay ve Can Ozcan, takım kaptanımız Salih Uğraşan acıklamalarda bulundular Tuğberk Gedikli “Boyle bir organizasyon icinde olmaktan cok mutluyum” Burada gercekten cok guzel bir oluşum var ve boyle bir organizasyonun icinde olmaktan cok mutluyum. Burası cok buyuk bir caima buraya layık olup super lige yukselmek icin elimizden geleni yapacağız. Hemen hepsiyle birlikte oynadım kaliteli ve yeterli bir kadromuz var, teknik heyetimiz cok tecrubeli. Yabancı oyuncularımız da gectiğimiz sezon bu ligte oynadılar ve tecrube kazandılar. Cok şanslıyız Yunus Akcay “Bursaspor caimasına hayırlı bir sezon diliyorum” Oncelikle butun takım arkadaşlarıma ve Bursaspor caimasına hayırlı bir sezon diliyorum, umarım Super Lige cıkarız. Burada olmak heyecan verici inanılmaz bir atmosfer var. Buraya gelmemin en buyuk sebebi burada oluşan atmosfer Super Lig takımlarında da teklifler aldım ama Bursaspor’u tercih ettim. Gelmeden once arkadaşlarımla konuştum ve hepsi burada olmam gerektiğini soyledi. Can Ozcan “Bursa’da yenemiyeceğimiz takım yok” İlk antrenman oncesinde cok heyecanlı ve mutluyum burada gecen sezon taraftarla birlikte onemli işler yapıldı. Bu sene hedefe ulaşmak istiyoruz bunun icin calışacağız. Gecen sezon bu ligte oynadım ve Bursa’da yenemeyeceğimiz takım yok. Salih Uğraşan “Gecen sezon Basketbol caimasına guzel mesaj verdik, taclandırmak istiyoruz” Oncelikle sakatlık olmadan hayırlı bir sezon diliyorum. Bu sezon 9 arkadaşımız bize katıldı ve geniş bir kadromuz var. Gecen sene kapısından donduğumuz Super Lige cıkmak istiyoruz. Bu salonu ve bu formayı cok ozlemişim. Gecen sezon Basketbol camiasına guzel bir mesaj verdik. Bu sezon bunu taclandırmak istiyoruz. Bahceşehir ve Telekom guclu kadrolar kurdular ama biz ruhumuzla taraftarımızla birleşip başarılı olmak istiyoruz. Şemsettin Baş “Dorduncu sezonuma başlamaktan dolayı gururlu ve heyecanlıyım” Her sene başlarken heyecan duyuyorum burada dorduncu sezonuma başlıyorum gururlu ve heyecanlıyım. Verdiğimiz sozlerin buyuk bir kısmını gercekleştirdik, gectiğimiz sezon cıtayı yukselttik yarım adım ile maalesef Super Lig’e yukselemedik. Bu yıl hedef takım olduk ama işimiz hic kolay değil ciddi yatırım yapan takımlar var. Karakterli oyuncular tercih ettik. Yeni transferlerimizin hepsi sert oyuncular, gecen sezon bazı maclarda sertlik sıkıntısı cekmiştik. Butcemiz doğrultusunda bu ligi bilen daha once takım cıkaran oyuncuları transfer ettik. Yoğun ve sert bir program bizi bekliyor gecen sezon calışarak onemli bir başarı elde ettik. Yaz antrenmanları benim icin cok onemli. Calışmalarını 8 Ağustos’a kadar Bursa’da surdurecek Potanın Timsahları 9 Agustos’ta Canakkale’ye hareket edecek. Bursasporluyuz.org