Bursaspor'un tecrubeli stoperi İbrahim Ozturk, tarih yazdıkları sırada arkadaşlarıyla bir arada olamadığını soyledi. İbrahim Ozturk, 2009-2010 sezonun sonunda arkadaşları soyunma odasında şampiyonluk sevincini yaşarken kendisinin doping kontrolunde olduğunu ve bu nedenle boyle bir şanssızlık yaşadığını soyledi. Şampiyonluğu kazandıkları Beşiktaş macının ardından doping kontrolunun kendisine cıktığını anlatan İbrahim Ozturk, “O durumda mecburi olarak doping odasında olmanız gerekiyor. Yetkililere soyluyordum, 'Gitmem gerekiyor' diye fakat onlar bırakmıyordu” dedi. BURSASPOR’DAN KOPMAK İSTEMİYORUM Ziraat Turkiye Kupası'nı kaldırmak istediğini sozlerine ekleyen İbrahim, 4 yıl daha oynamak istediğini ve futbolu Bursaspor'da bırakmayı duşunduğunu belirtti. Cok sevdiği futboldan kopmayı duşunmediğini vurgulayan Ozturk, “Aktif futbolculuk yaşantımdan sonra teknik direktorluk yapmak istiyorum. Futbol hayatım bitse de Bursa'dan ve Bursaspor'dan kopmak istemiyorum. Futbolu burada bırakmayı, sonrasında da cok sevdiğim kulubumde gorev almayı hedefliyorum. İnşallah bu hedeflerim de gercekleşir” acıklamasını yaptı. Bursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Şampiyonluk sevincine doping engeli..