Hacettepe Teknik direktoru Mustafa Kaplan, Konyaspor zaferini SPORANKİ.COM'a değerlendirdi... Ziraat Turkiye Kupası 3.Tur macında Super Lig ekibi Torku Konyaspor’u 3-2 yenerek 4.tura yukselen Hacettepe’de buyuk mutluluk var. Guclu rakibini 90+3’de attığı golle 3-2 yenerek kupa dışına iten mor -beyazlılarda buyuk bir gurur yaşanıyor. Macla ilgili goruşlerini aldığımız Hacettepe Teknik direktoru Mustafa Kaplan, “Konyaspor’u gecen seneden iyi tanıyordum. Rakibimizi iyi analiz ettik. Eksik taraflarını iyi biliyorduk. Mac oncesi oyuncularıma gerekenleri anlattım. Rakibinizi yenin butun Turkiye sizden bahsetsin dedim. Maca cok coşkulu başladık 2-0 one gectik. Daha sonra mac 4-0 hatta 5-0 olabilirdi. Ama son vuruşları iyi yapamadık. Macın son bolumlerinde deneyimsizliğimizin kurbanı olduk ve durum 2-2 oldu. Ancak kazanma arzumuz sayesinde uzatma dakikalarında 3.golu attık ve sahadan 3-2 galip ayrıldık. Konyaspor son lig macından sadece 4 oyuncu eksiğiyle bizim maca cıkmıştı. Ama bizi iyi takımız. Guclu rakibimizi yenmeyi başardık” dedi. Cok genc bir takımlarının olduğunu belirten Kaplan, “Genc bir takımımız var. Cok koşup, cok iyi savaşıyoruz. Rakiplerimiz teslim oluyor. Konyaspor teknik direktoru Uğur Tutuneker saha kenarından oyuncularına ‘3.Lig takımı sizi eziyor’ diye bağırıyordu. Bundan sonra daha iyi işler de yapacağız” şeklinde konuştu. Takımını gecen seneki Ankaragucu takımına benzettiğini belirten Kaplan “Gectiğimiz sezon Ankaragucu’nde cok beğenilen sistemi yerleştirmeye calışıyoruz” diyerek sozlerini bitirdi. SPORANKİ.COM OZEL…