Bayrampaşa macında sakatlanan Orhan Evci, cok uzgun olduğunu soyledi. Bayrampaşa macında sakatlanan Orhan Evci, cok uzgun olduğunu soyledi. Bayrampaşa macında sol ayak tarak kemiği kırılan Orhan Evci yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak. Bayrampaşa macında rakip futbolcunun sert mudahalesi ile karşılaşan Evci’nin sol ayak tarak kemiği kırılmıştı. Evci’nin, kramponun vidası girdiği ayağına 7 dikiş atıldı. Sol ayağı alcıda olan Evci “3 hafta daha ayağım alcıda kalacak. Daha sonra yapılacak kontrollerden sonra fizik tedavi uygulanacak.” dedi. Şampiyonluk yolunda arkadaşlarını yalnız bıraktığı icin cok uzgun olduğunu kaydeden Evci, “Yaklaşık 2 ay sonra takımdaki yerimi alabileceğime inanıyorum. Bu surede takımda oynayamayacağım icin cok uzgunum. Buyuk bir camia olan Ankaragucu’nun bir parcasıyım ben. Diğer arkadaşlarım gibi Ankaragucu’nun bu sezon şampiyon olması ve gelecekte hak ettiği yere gelmesi icin elimden geleni yapmaya calışıyordum. Fakat bu yaşadığım talihsiz kaza beni bir sureliğine bu mucadeleden ayıracak. Cok uzgunum.” diye konuştu. Bir an once iyileşip takımdaki yerini tekrar almak isteyen Evci, “Şimdiden, hemen iyileşip yeşil sahalardaki yerimi almak icin sabırsızlanıyorum. Sakatlıktan sonra form tutmak icin daha fazla calışacağım ve kaslarımı guclendirerek, eski formumu tekrar yakalayacağım.” diye belirtti. Sakatlanmasında payı olan Bayrampaşa’lı futbolcu Armağan Kuş’un kendisini arayarak gecmiş olsun dileklerini ilettiğini soyleyen Evci şoyle devam etti: “Bu zorlu surecte ise beni memnun eden tek şey beni yalnız bırakmayan yoneticilerimizin, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımın gostermiş oldukları ilgi ve alaka oldu. Taraftarlarımızdan da cok arayan oldu. Beni fazlasıyla memnun eden ve manen guclu olmamı sağlayan bu yakın ilgi ve alakadan dolayı herkese cok teşekkur ediyorum.” Sporanki