Satılmayacak futbolcu yok!
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Satılmayacak futbolcu yok!
-
05-10-2019, 04:29:27Kayserispor'un onursal başkanı Mehmet Ozhaseki, sarı kırmızılı takımın hedeflerini acıklarken, "Kadroyu her yıl guclendirerek 2 yıl icinde Super Lig şampiyonu olmak istiyoruz" dedi. Ozhaseki, yıldız futboılcuları satmayan yonetimi tebrik ederken, "Bana gore satılmayacak futbolcu yok" dedi.. Basın mensuplarının Kayserispor ve sarı kırmızılı takımın hedefleriyle ilgili sorularını yanıtlayan Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki, şoyle devam etti: "Kayserispor'da yonetim, eğer milyon dolarlar teklif edilen sporcularını satmıyorsa, en az onlar kadar değerli 2-3 futbolcusunu daha tutmak istiyorsa, bu yonetimi tebrik etmek, teşekkur etmek lazım. Para her zaman sıcak. Futbolda da her zaman para lazımdır. Kayserispor Başkanı Recep Mamur, şu anda bana gore Beşiktaş galibiyetinin primlerini arıyordur. Paranın lazım olduğu bir yerde başkan, Turkiye'nin peşinden koştuğu futbolcularını satmayıp, (Kayserililer seyretsin) diyorsa, o yonetime teşekkur etmek gerekir. Bana gore satılmayacak futbolcu yok. Yeter ki yeri doldurulsun." "ERTUĞRUL SAĞLAM'LA BAŞLADI" Kayserispor'un Ertuğrul Sağlam'la bir calışma başlattığını da hatırlatan Başkan Mehmet Ozhaseki, sozlerini şoyle surdurdu: "Hedefimiz, kadrodaki yıldızları tutmak ve gelecek yıl 1-2 flaş futbolcuyu takıma katıp sıralamada ilk 3 icinde bulunmak, bir sonraki yıl icinde de Kayserispor'u şampiyon yapmak. Anadolu'dan boyle bir şampiyon takım cıkarabilirsek, Kayseri icin muthiş bir olay olur. Bunu Ertuğrul Sağlam'la başlatmıştık, Tolunay Kafkas'la devam ettireceğimize inanıyorum. Kayseri'de sporun alt yapısı giderek oluşuyor. Turkiye'nin en modern stadı yapılıyor. Her şey uygun. İnşallah şampiyonluk sevincini de yaşatırız." "TARAFTAR YENİ STADA GELECEK" Kayserispor'un buyuk başarılarına karşın tribunlerin boş kalmasının kendisini de uzduğunu belirten Başkan Ozhaseki, futbolseverleri tribunlere cekmek icin her yolu deneyeceklerini vurgularken de şoyle konuştu: "Bir yandan buyuk projelere imza atıp şampiyonluk hesapları yapıyoruz. Yonetim, son derece onemli fedekarlıklarda bulunarak yıldızları kadrosunda ve bilet fiyatlarını duşuk tutuyor ama stadı dolduramıyoruz. Bizi uzen bu durumun yeni stadla birlikte duzeleceğine inanıyorum. Kayserililer, hafta sonları, cocuklarını eşlerini yanlarına alarak mac izleyip ardından stat cevresindeki kafelerde oturacaklar. Buna inanıyorum." __________________