"Transferde hata yapmış olabiliriz"
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Transferde hata yapmış olabiliriz"
-
05-10-2019, 04:29:11Celik, yaptığı acıklamada, bu sezon 6 galibiyetin 3'unu deplasmanda aldıklarını anımsatarak, başkent deplasmanında da galibiyet kovalayacaklarını kaydetti. Bu sezon Kayserispor macı dışında tum maclarda iyi futbol oynadıklarını, ancak bunu skora yansıtma konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Celik, son haftalarda sıkıntı cekmemek icin bundan sonra tum maclara ''3 puan'' parolasıyla cıkacaklarını vurguladı. Celik, Genclerbirliği OFTAŞ Spor'un da iyi bir takım olduğunu dile getirerek, ''Kolay mac olmayacak. Biz, kazanmak istiyoruz. Genclerbirliği OFTAŞ Spor macından 3 puanla doneceğimize inanıyorum'' dedi. Daha once Bursaspor'un ligi en kotu 7'nci sırada bitireceğine ilişkin acıklamasının hatırlatılması uzerine Celik, ''Duşuncemde bir değişiklik yok. Benim, ligi 7'nci sırada bitireceğimize ilişkin inancım tam. Fikstur avantajımız da var. Zaten şu an puan sıralamasında bulunduğumuz durum, bize yakışmıyor'' diye konuştu. -YABANCILARIN DURUMU- Osman Celik, sezon başından beri Bursaspor'un 9 futbolcu transferi gercekleştirdiğini, ancak bunun sadece 3'unun takıma ciddi anlamda katkı sağladığını bildirdi. Transferde bazı hataların yapıldığını, alınan kaliteli oyuncuların da sakatlıklar veya uyum sorunu nedeniyle takıma tam anlamıyla katkı koyamadığını anlatan Celik, şunları soyledi: ''Transferde hata yapmış olabiliriz. Ancak sakatlık ve benzeri sıkıntılar da oldu. Bazı oyuncular uyum sorununu uzerlerinden cabuk atamadı. Ben bu oyuncuların onumuzdeki sezon takıma cok ciddi katkısının olacağını duşunuyorum. Belki onumuzdeki sezon yapacağımız 1-2 takviyeyle Bursaspor'u inşallah iyi yerlere taşıyacağız.'' __________________